Teetkö sinäkin tämän virheen yrittäessäsi saavuttaa omia tavoitteita?

Ajatellaan, että olet suunnittelemassa uuden kodin rakentamista.

Ennen rakentamisen aloittamista joudut selvittämään monia asioita, jotka varmistavat, että uudesta kodistasi tulee turvallinen, rakennussäädösten mukainen ja ulkoasultaan, toiminnoiltaan ja sisustukseltaan juuri sellainen kuin haluat.

Kun kaikki on kunnossa ja näyttää hyvältä voi rakentaminen alkaa.

Rakentaminen etenee suunnitellusti, tosin mutkia hyvin todennäköisesti tulee eteen. Materiaalien toimituksissa voi olla viivästyksiä, tekijät voivat sairastua ja oma pinna tai rahatilanne voi joutua tiukalle, parisuhteesta puhumattakaan.

Mutta ne eivät ole niitä kaikkein suurimpia haasteita tai uhkakuvia.

Mitä jos uuden kotisi perustukset eivät ole kunnossa?

Mitä tapahtuu, jos uuden kotisi perustukset eivät ole kunnossa ja rakentaminen jatkuu? Mitä tapahtuu, jos perustukset eivät ole kunnossa ja muutat uuteen kotiisi? Mitä jos joku asia taustalla on jäänyt hoitamatta ja koko rakennusprojekti on mennyt hukkaan?

Mikäli perusta ei ole kunnossa, ei mitkään asiat auta. Rakentaminen on silloin ollut aivan turhaa ajan, energian, materiaalien ja rahan tuhlausta.

Vaikka uusi kotisi olisi kuinka ihana, materiaalit juuri sellaisia kuin halusit, ei lopputulos ole hyvä, mikäli perusta ei ole kestävällä pohjalla.

Mikään talo ei kestä huonoilla perustuksilla, vaan jo aika pian ongelmat alkavat nostaa päätään.

Tilanne johtaa siihen, että tehtyjä asioita yritetään korjata erilaisin keinoin. Joskus onnistutaan joten kuten, mutta korjausyritykset saattavat viedä myös ojasta allikkoon.

Vaikka esimerkki on rakentamisesta, niin ihan sama koskee myös omaa hyvinvointia, onnistumista sekä tavoitteiden ja unelmien saavuttamista.

Mikäli perusta ei ole kunnossa, voi lopputulos olla jopa päinvastainen kuin haluaa.

Mikäli onnistumiselle ei luoda vahvaa pohjaa, on onnistuminen vaikeampaa ja joskus halutun lopputuloksen saavuttaminen jopa mahdotonta.

Haluat muutoksia nopeasti, joten yrität etsiä keinon, joka toimii yhdessä yössä.

Elämässä tulee eteen tilanteita, jolloin haluamme muutoksen lähes yhdessä yössä. Se on täysin normaalia ja olet ehkä itsekin halunnut niitä. Tällaisia ovat mm:

🙉 Hetki, jolloin huomaa laskupinon kasvaneen ja rahojen loppuneen.

🙉 Kun on menossa tilaisuuteen, eikä enää mahdukaan mekkoon tai juhlahousujen napit eivät mene enää kiinni.

🙉 Kun pitäisi näyttäytyä uimapuvussa julkisella paikalla.

🙉 Kun huomaa menettäneensä työnilon ja kaikki työpaikalla ärsyttää.

🙉 On jatkuvasti väsynyt, eikä energiaa riitä mihinkään ylimääräiseen.

🙉 Parisuhteeseen on ilmestynyt ongelmia.

🙉 Sairastuu vakavasti.

🙉 Ei ole aikaa huolehtia omasta hyvinvoinnista.

🙉 Ei ole tyytyväinen itseensä tai omaan elämäänsä.

🙉 Ei ole onnellinen.

Yleensä tällaisissa tilanteissa haluamme muutoksen mahdollisimman nopeasti. Ja koska toivomme muutosten tapahtuvan jopa yhdessä yössä, etsimme kuumeisesti erilaisia keinoja, joiden avulla yhden yön muutos olisi helppo ja mahdollinen.

 Jokainen muutos vaatii kuitenkin aina aikaa, kärsivällisyyttä, ponnisteluja ja energiaa. Mitä isompi muutos, sitä enemmän joutuu ponnistelemaan ja sitä enemmän se vie sekä energiaa, että aikaa.

 Mitä jos energiaa ei yksinkertaisesti ole? Tai aika ei riitä?

Mitä jos pelkkä muutoksen ajatteleminen on jo vaikeaa tai et millään malta odottaa tuloksia?

Syy siihen miksi tuloksia ei näy, eikä kuulu.

Onnistuminen ei ole rakettitiedettä, vaikka se usein siltä tuntuu.

Onnistuminen vaatii ainoastaan tiettyjen asioiden tekemistä omassa arjessa joka päivä. Se saattaa kuulostaa vaikealta ja työläältä ja monelle se on juurikin sellaista. Siksi voi olla helpompi jättää asiat ennalleen, kuin lähteä tekemään muutoksia.

Onnistumisen ei kuitenkaan tarvitse olla vaikeaa. Se ainoastaan tuntuu vaikealta. Ja meillä ihmisillä on usein tapana tehdä asioista huomattavasti vaikeampia kuin ne oikeastaan edes ovat.

Usein yritämme aivan liikaa ja liian nopeasti. Ja usein aloitamme väärästä kohdasta.

Yritämme korjata jo syntyneitä oireita, kun sen sijaan tulisi kiinnittää huomiota syvemmälle. Niihin asioihin, joista nämä elämässä olevat haasteet ja ongelmat johtuvat.

Otan yhden esimerkin:

Ajatellaan, että nilkkasukkasi menee rikki aina samasta kohdasta. Oireiden korjaaminen tarkoittaisi tässä tapauksessa reiän korjaamista tai uusien sukkien ostamista kerta toisensa jälkeen. Mutta kun kiinnität huomiota sukan rikkoutumisen aiheuttajaan, huomaatkin sen johtuvan ehkä varpaankynnestä tai kengässä olevasta asiasta.

Kuten sanoin, onnistumisen ei tarvitse olla vaikeaa. 

🤩 Vahva perusta mahdollistaa onnistumisesi.

Kun rakennat onnistumiselle vahvan pohjan, on onnistumisesi varmempaa ja tuloksista tulee pysyviä. Kukaan ei jaksa jatkuvasti palata takaisin lähtökuoppiin. Se on rasittavaa ja se vie uskon itsestä ja omasta onnistumisesta.

Kukaan ei onnistu loikkaamaan yhdellä loikalla lähtöpisteestä onnistumiseen. Tai jos onnistuu, on paluu maitojunalla takaisin hyvin todennäköistä. On tärkeää edetä pienin askelin. 

Se tarkoittaa käytännössä sitä, että teet pieniä asioita ja pieniä muutoksia omassa arjessasi. Ja vaikka tekemäsi asiat ovat pieniä, on niillä kuitenkin suuri vaikutus haluamaasi lopputulokseen.

Usein kuitenkin pienin askelin tuntuu liian hitaalta, varsinkin jos haluamme muutoksia nopeasti. Pienin askelin on kuitenkin ainoa tie pysyviin muutoksiin. Liian paljon liian nopeasti on tuhoontuomittu tie.

Kumpi on sinulle tärkeämpää: Se, ettet joudu enää kertaakaan aloittamaan alusta? Vai se, että teet mahdollisimman nopeasti muutokset ja palaat jossakin hetkessä takaisin lähtökuoppiin?

🤩 Anna onnistumiselle mahdollisuus.

Mieti esimerkiksi koiranpentua.

Pentu tulee uuteen kotiin täysin vailla minkäänlaisia tapoja. Ihanteellinen tilanne, sillä kaikki on tuossa hetkessä mahdollista. Toki kasvattaja on voinut opettaa sisäsiisteyttä, mutta todennäköisesti sen kuitenkin joutuu opettamaan pennulle itse.

Se ei käy yhdessä yössä, se vaatii harjoittelua ja toistoja toistojen perään. 

Kun onnistuneita toistoja on tarpeeksi monta, pentu ymmärtää mistä asiassa on kyse (tarpeet tehdään ulos, eikä lehden päälle, parhaimmalle matolle, eikä parketille). Tuon hetken jälkeen käy oppiminen hetkessä.

Eikä aikaakaan, kun edessä on hetki, jolloin pentu katsoo sinua suoraan silmiin ja pyytää ulos.

Tavoite on saavutettu!

🤩 Pienet asiat mahdollistavat tavoitteen saavuttamisen.

Pentu on oppinut rakkaudella ja toistojen kautta sen, mikä on sen tulevaisuudelle tärkeää. Pienillä asioilla pentu on oppinut sisäsiistiksi ja onnistuminen on pysyvää.

Pentu ei oppinut taitoaan pidättelemällä, huutamisella tai vihamielisillä teoilla, kiireellä tai stressillä. Pentu oppi uuden taidon rakkaudella ja saadakseen himoitsemansa palkkion, jonka hänelle annoit onnistuneesta suorituksesta.

Pennun elämälle luotiin vankka perusta. Se auttaa koiraa koko sen elämän ajan.

Ja ihan sama koskee myös meitä kaikkia.

Onnistumiselle tulee luoda vahva perusta, jotta voimme saavuttaa niitä asioita elämään, joita haluamme. Jotta saamme himoitsemamme palkkion, joka seuraa onnistuneesta suorituksesta. Ihan kuten koiranpentu.

Ota sama ajatus myös omaan hyvinvointiisi ja niihin asioihin, joita teet hyvinvointisi eteen. Mitä paremmin sinä voit, sitä tyytyväisempi olet itseesi ja omaan elämääsi. Ja mitä tyytyväisempi olet, sitä onnellisempi olet, jolloin sinun on helpompi saavuttaa omia tavoitteita ja unelmia.

Tuntuupa sinusta tällä hetkellä miltä tahansa, lupaan sinulle, että muutos on mahdollinen. Sinun tarvitsee vain ottaa ensimmäinen askel ja astua onnistumisen polulle ja lähteä rakentamaan onnistumisellesi vahvaa pohjaa.

Hyvät uutiset:
Avaimet onnistumiseen -verkkokurssi on kaikkea tätä.

Avaimet onnistumiseen -verkkokurssi
Hinta 7,90€ (ovh 47 €)
Etusi on voimassa ainoastaan rajatun ajan.

Hinta sis. al 10%.
Voit valita useista maksuvaihtoehdoista itsellesi sopivimman. Voit maksaa mobiililla (MobilePay, Pivo), pankkipainikkeilla, korttimaksuna (Visa, VisaElectron, MasterCard), OP-laskulla tai osissa Jousto-Luotolla. Maksun välityspalvelun toteuttaja Paytrail Oy.

Ystäväni tarina:


Eräs ystäväni oli muutama vuosi sitten taloudellisessa ahdingossa. Hän oli kahden pienen lapsen yksinhuoltajaäiti, hänellä oli vakituinen työ ja säännöllinen, kohtalainen palkka. Silti hän huomasi, että joka kerta, kun palkka tuli, se hävisi laskuihin lähes saman tien.

Kun tilanne meni riittävän pitkälle, hän kyllästyi tähän tilanteeseen. Avullani hän alkoi pohtia omaa rahankäyttöään, laskemaan kuluja ja menoja sekä miettiä, mitä hän oikeasti tarvitsee.

Hän oivalsi hyvin nopeasti, ettei hän pysty ratkaisemaan ongelmaa sormia napsauttamalla. 

Taloudellisen tilanteen vahva perusta puuttui. Hän kuvaili tilannetta ”siirtymäajaksi”, pois vanhasta ja kohti uutta. 

Tuo siirtymäaika kesti puoli vuotta. Puolen vuoden kuluttua hänelle jäi kuukauden lopussa enemmän rahaa tilille kuin mitä kuluja ja menoja oli. Muutos tarvitsi oivalluksen, sillä ilman tuota oivallusta hän olisi tehnyt edelleen vääriä päätöksiä ja yrittänyt saavuttaa jotain, mitä on mahdotonta saavuttaa.

Minä haluan, että sinä saat Avaimet Onnistumiseen -kurssin aikana saman oivalluksen.

Jokainen muutos tarvitsee aikaa, kärsivällisyyttä ja toistoja toistojen perään, jotta voit luoda onnistuneen toimintamallin itsellesi. Päästämällä irti vanhasta, voit saavuttaa tavoitteesi ja omat unelmasi.

Tarjan tarina:


Tarja tuli mukaan Avaimet Onnistumiseen -kurssille keväällä 2021.

Tarja oli 47-vuotias työssäkäyvä vaimo ja 2 lapsen äiti. Lapset asuivat vielä kotona.

Tarja kuvaili itseään ”äidin tytöksi”, vaikka suhde äitiin on varsin mutkikas vielä aikuisiälläkin. Tarja kasvoi perheessä, jossa oli tiukka kuri ja tarkat toimintamallit. Aina piti olla kiltti, eikä soraääniä saanut kuulua. Mielellään piti tehdä vähän enemmänkin kuin mitä pyydettiin. 

Tarja kuvaili itseään hyvin itsekriittiseksi ihmiseksi. Hänestä näkyi, että hän oli todella armoton itseään kohtaan. Hän piiskasi itseään eteenpäin oman jaksamisen kustannuksella ja oli pitkään kamppaillut painonhallinnan kanssa. Hän kuvaili jojoilleensa vuosikausia yhteen pötköön. Se ei auttanut parisuhteessa, eikä oman peilikuvan hyväksymisessä, sillä peilistä hän näki ainoastaan epäonnistuneen ja pullean hahmonsa. 

Tarja oppi jo lapsuudessa, että muiden tarpeet tulee laittaa omien edelle. Tätä samaa toimintamallia hän oli jatkanut omassa perhe-elämässään lasten ja aviomiehen kanssa. Se jätti jälkiä omaan hyvinvointiin. 

Tyytymättömyys itseensä, työkiireet ja jatkuvat muutokset työtehtävissä aiheuttivat Tarjalle ahdistusta. Korona lisäsi ahdistusta entisestään ja vei salakavalasti etsimään turvaa syömisestä ja herkuttelusta. Koronakilot eivät helpottaneet tilannetta.

Kurssin työkalujen avulla Tarja oppi käsittelemään asioita, jotka johtivat jatkuviin haasteisiin ja ongelmiin. Kurssin avulla hän pystyi tekemään sellaisia muutoksia, jotka loivat hänen onnistumiselleen vahvan pohjan ja mahdollistivat halutun lopputuloksen.

Kurssin työkalujen avulla myös Tarja…

👍 Suhtautuu nyt omaan painoonsa ja itseensä rennommin. Peilikuva ei enää pelota.

 👍 Arvostaa itseään ja omaa hyvinvointiaan. Ei enää kaadu jatkuvaan yrittämiseen.

👍 Pääsi irti jatkuvasta laihduttamisen kierteestä, toimimattomista pikakeinoista, laihdutuskuureista ja erilaisista lakoista.

👍 On pirteämpi ja jaksaa arjen pyörityksessä. Syö terveellisesti, monipuolisesti ja riittävästi.

👍 Pysyy energisessä ja tyytyväisessä olotilassa. Osaa ennakoida mieliteot ja tunteiden turruttamiseen johtaneet sokeriöverit.

👍 On aktiivisempi ja energisempi. Elämään on rennompi ja positiivinen ote.

👍 On tyytyväisempi itseensä ja omaan elämäänsä. Parisuhde kukoistaa.

👍 Tietää, että tavoitteiden ja unelmien saavuttaminen on mahdollista myös hänelle. 

Itsensä kiusaaminen, kiellot tai jatkuva yrittäminen
EIVÄT ole tie onnistumiseen.

Avaimet onnistumiseen -verkkokurssi

Liittymisetuna hintaan 7,90€ (ovh 47 €)
Etusi on voimassa ainoastaan rajatun ajan.

Hinta sis. alv 10%. Voit valita useista maksutavoista itsellesi sopivan. Voit maksaa mobiililla (MobilePay, Pivo), pankkipainikkeilla, korttimaksuna (Visa, VisaElectron, MasterCard), OP-laskulla tai osissa Jousto-Luotolla. Maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oy.

”Tiedät mistä puhut.

Sinusta näkee, että olet oikeasti kokenut asiat, joista puhut. Pystyt samaistumaan minuun ja tiedät mitä käyn läpi. Pystyt auttamaan. Kiitos:)”

Mitä jos ratkaisu aiempiin epäonnistumisiin löytyy tältä verkkokurssilta?

Oletko valmis muuttamaan elämääsi helpoilla ja yksinkertaisilla keinoilla?

👍 Saat Avaimet onnistumiseen -verkkokurssin materiaalin käyttöösi jo parissa minuutissa ja sen jälkeen aina kun tarvitset!

Voit edetä kurssimateriaalia omassa tahdissasi tietokoneella, iPadilla tai älypuhelimella. Materiaalin löydät kurssialustalta, johon saat tunnukset maksun yhteydessä. Pääset kirjautumaan kurssialustalle heti maksusi jälkeen käyttäjätunnuksella (sähköpostiosoitteesi) ja salasanalla (voit tilata ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä).

 Pääset aloittamaan vahvan pohjan rakentamisen jo parin minuutin kuluttua.

Minun tavoitteeni on auttaa sinua saavuttamaan omat tavoitteesi ja unelmasi. Haluan tehdä sen siksi, että olen itse käynyt tuon saman matkan, enkä halua kenenkään joutuvan oppimaan kantapään kautta. Se on toki tehokasta, mutta se on rankkaa ja jättää omat jälkensä.

 Voinko vannoa, että saavutat kaiken tämän verkkokurssin avulla?

Valitettavasti en. 

Onnistumisesi riippuu omasta halustasi, tahdostasi, asenteestasi ja siitä mitä teet onnistumisesi eteen. Mikään muutos ei nimittäin onnistu, ellei ole valmis tekemään sen eteen edes jotain. 

Tai kokeile hypätä syvään uima-altaaseen ja katso, mitä tapahtuu …

Joudut ainakin polskimaan ja auttamaan itseäsi jollakin tavalla päästäksesi pinnalle. Mikäli et tee mitään, painut pohjaan kuin kivi. Ja ihan samalla tavalla oman onnistumisen eteen joutuu tekemään jotakin.

Se mitä voin luvata sinulle on, että kun käytät kurssilla saamiasi työkaluja ja vinkkejä omassa arjessasi, luot vahvaa pohjaa omalle onnistumiselle. Kyse ei ole rakettitieteestä, vaan lopulta varsin yksinkertaisista ja helpoista asioista. Ne vaan tuppaavat unohtumaan arjen pyörityksessä.

Vahva pohja auttaa sinua saavuttamaan niitä asioita elämääsi, joita haluat.

Tiedän, että muutos vaatii myös aina rohkeutta. Rohkeutta uskoa siihen, että onnistuminen on mahdollista myös sinulle. Minä tiedän että on, sillä olen auttanut satoja kaltaisiasi upeita naisia saavuttamaan omia tavoitteitaan. 

Minä uskon sinuun. Kysymys kuuluu, uskotko sinä itseesi? Uskotko omaan onnistumiseesi?

Sinun tarvitsee vain ottaa työkalut ja vinkit käyttöösi ja nauttia työsi tuloksista. 

Haluatko saavuttaa omat tavoitteesi?

Avaimet onnistumiseen -verkkokurssi
Hinta 7,90€ (ovh 47 €)
Etusi on voimassa ainoastaan rajatun ajan.

Hinta sis. alv 10%.
Voit valita maksutavoista itsellesi sopivimman. Voit maksaa mobiililla (MobilePay, Pivo), pankkipainikkeilla, korttimaksuna (Visa, VisaElectron, MasterCard), OP-laskulla tai osissa Jousto-Luotolla. Maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oy.

virpi silonsaari vsidea

Hei, olen Virpi Silonsaari, Lupausten Portaiden valmentaja, ihan tavallinen nainen, äiti ja vaimo.

Olen joutunut opettelemaan monia asioita kantapään kautta. Se on tehokasta, mutta se on rankkaa. En toivo kenenkään tekevän samoja virheitä kuin mitä itse tein yrittäessäni korjata haasteellista tilannetta. Siksi Avaimet onnistumiseen -verkkokurssi, sillä sen yksinkertaiset ja helpot työkalut ovat auttaneet itseni lisäksi myös monia monia muita oman onnistumisensa alkuun.

Nappaa kurssi tästä – saat sen etuhintaan.

Näenkö sinut kurssilla?

Jos epäröit vielä tai sinulla on jotakin kysyttävää, niin voit lähettää minulle viestiä info(at)lupaustenportaat.fi

Toivotan sinut tervetulleeksi kurssille!

Rakkaudella❤️
Virpi