fbpx

Läpimurto onnistumiseen 

verkkokurssi 
Kesto 3 kk 

Voit saavuttaa upean lopputuloksen... vaikka tällä hetkellä tuntuisi, ettei se ole mitenkään mahdollista. 

Muistatko miltä tuntui, kun sinulla ei ollut huolta ulkonäöstäsi, hyvinvoinnistasi, terveydestäsi, parisuhteesta, työstä, rahasta tai vaikkapa tulevaisuudesta?

Se ilo, turvallisuus, vapaus,  luottamus itseesi ja omiin mahdollisuuksiisi ... voit saada sen kaiken takaisin - takuuvarmat muutokset 3 kuukaudessa!

Tiedän tarkalleen missä tilanteessa olet. Muistan vielä elävästi hetken, josta oma muutokseni alkoi.

Oli syntymäpäiväni ja olin juuri saanut puhelinsoiton palvelutalosta. Äitini oli nukkunut pois. 

Olin tilanteessa, jossa oma hyvinvointini oli kaukana hyvinvoinnista.  Tiesin etten voi jatkaa enää samalla tavalla eteenpäin. 

Siinä surun hetkellä itkua vääntäessäni purin raivoa itseäni kohtaan. Miksi olin päästänyt itseni tähän tilanteeseen? Miksi unohdin kaikessa kiireessä ja arjen pyörityksessä, huolien ja ongelmien ympäröimänä itseni ja oman hyvinvointini?

Itselleen raivoaminen on asia, jota myös sinä saatat tehdä. Jos kannat harteillasi kiltin tytön viittaa, on helpompi yrittää miellyttää muita kuin pitää omat rajasi.

Teet enemmän kuin jaksaisit tai ehtisit, jotta tuntisit itsesi hyväksytyksi ja rakastetuksi. Et halua omalla tekemiselläsi, sanoillasi tai kieltäytymiselläsi saada aikaan ylimääräistä puhetta tai ihmetystä siitä, miksi et juossut heti kun käsky kävi.  

Myöhemmin voit sitten raivota itsellesi ja ihmetellä miksi menit taas tekemään jotain sellaista mitä et halunnut. Tai toisaalta jos jätät jotakin tekemättä niin omatuntosi kyllä kolkuttaa tarpeeksi pitkään ja kovaa, jotta varmasti tunnet olevasi itsekäs tai  huonompi ihminen.

Arjen pyörityksessä, haasteiden ja ongelmien viidakossa voi helposti kadottaa oman iloisuutensa ja jaksamisensa ja jopa terveytensä.

Pikku hiljaa alat kietoutumaan negatiivisuuden verkkoon ja mitä enemmän yrität siitä irrottautua, sitä kovemmin verkko kiristää otettaan ja lopulta annat periksi, Luovutat ja hyväksyt kohtalosi.

Tilanne vaikuttaa oman  hyvinvointisi lisäksi myös työhösi ja ihmissuhteisiin. Se aiheuttaa ongelmia myös tärkeimpään ihmissuhteeseesi, itseesi. 

Mikäli et jollain tasolla ole tyytyväinen itseesi, heijastat sen kaikkeen elämässäsi. Vaikka ulkoisesti kaikki asiat olisivat hyvin, niin oma hyvinvointisi voi olla kaikkea muuta kuin hyvinvointia. Elämäsi voi olla täynnä erilaisia ongelmia ja haasteita, jotka piilotat hymyn ja jatkuvan tekemisen taakse. 

Ja mikä pahinta, yrität mennä eteenpäin jotta kaikki muut olisivat tyytyväisiä,  jotta olisit riittävä ja pidetty ja kaiken tekemäsi työn arvoinen. 

Olet saattanut yrittää miellyttää toisia koko ikäsi tekemällä enemmän kuin tarpeeksi, jopa oman hyvinvointisi kustannuksella. Kaikki se vuosien räpiköinti ja suorittaminen kostautuu ja olet tilanteessa jossa toivot muutoksia.

Tässä tilanteessa oma onnistumisesi voi tuntua täysin mahdottomalta ja unelmat pelkältä haihattelulta. Et usko itseesi, joten ei ihme ettet onnistu saavuttamaan haluamiasi asioita elämääsi. Tavoitteesi karkaavat yhä kauemmas.

Olet väsynyt yrittämiseen, eikä sinulla ole edes voimia unelmoimiseen. Ehkäpä joskus sitten kun ...

Ehkä olet luopunut kaikista unelmistasi. Ehkäpä olet päättänyt mielessäsi, ettet tule ikinä onnistumaan, joten miksi edes yrittäisit.

Hei, minun nimeni on Virpi Silonsaari

Olen tavallinen naimisissa oleva kahden aikuisen pojan äiti. En ole mikään hyvinvoinnin tai unelmien saavuttamisen guru. Olen tavallinen kuten sinäkin.

Heti koulusta lähdin töihin ja työelämässä olen ollut jo vuosikymmeniä. Näiden vuosien aikana olen ehtinyt kouluttautumaan mm. johtamiseen, kiinteistönvälitykseen, myyntiin, mediamaailmaan ja hyvinvointiin sekä henkilökohtaiseen valmennukseen. Olen aina ollut enemmän tekijä ja tekemisen kautta pyrkinyt auttamaan ihmisiä. Pahinta on silloin, kun tuo tekeminen jää päälle. Näin kävi myös minulle. 

Olin jo vuosia haaveillut työstä, jota voisin tehdä itsenäisesti kotoa käsin. Työtä jossa voisin itse päättää miten paljon teen töitä, missä voin tehdä töitä ja miten. Se unelma kuitenkin hautautui vuosikausiksi syvälle taustalle, kun hyvinvoinnin ongelmat ja haasteet iskivät päin kasvoja. Todellisuus oli kaikkea muuta kuin hyvinvointia tai unelmaa.

Hetki jolloin aloitin konkreettisesti matkani alkoi sillä hetkellä, kun sain soiton palvelutalosta. Äitini oli menehtynyt. Raadollista on, että tuo päivä oli äitini ja minun yhteinen syntymäpäivämme ja vuosi oli 2018.

Tuossa hetkessä olin sekä fyysisesti, että henkisesti tilanteessa jossa en voinut hyvin. Oma hyvinvointini oli kadonnut kuin huomaamattani työmaailman oravanpyörään, kiireen ja stressin jalkoihin. Asiaa eivät auttaneet äidin sairastuminen eikä oma vakava lasketteluonnettomuuteni, joka vuosien jälkeen edelleen vaikuttaa arkeeni. Nuo asiat ainoastaan lisäsivät jo ennestään painavaa kuormaa harteillani.

En ollut voinut hyvin pitkään aikaan. Vaikka kaikki elämässä oli hyvin ja ulkoisesti kaikki näytti olevan kunnossa, en ollut tyytyväinen itseeni, enkä siihen mitä tein tai jätin tekemättä. Jojoilin vuodesta toiseen ja söin mitä sattuu. Olin jatkuvasti väsynyt. Energiaa ei riittänyt mihinkään ylimääräiseen, mutta kuitenkin oli puskettava satanen lasissa eteenpäin ja yrittää täyttää kaikkien toiveet. Tai ainakin niin luulin, vuoteen 2018 asti.

Olin aika tyrmistynyt. En voinut käsittää mihin olin kadottanut itseni, iloisuuteni, energiani ja jopa terveyteni. Ja nyt olin menettänyt myös kaikkein rakkaimman ihmisen elämästäni, oman äitini.

Tuo hetki oli raadollinen. Muistan kuinka itkin lohduttomasti tyhjentäessäni äidin asuntoa palvelutalossa vain muutamia tunteja hänen kuolemansa jälkeen. Mitä enemmän itkin, sitä enemmän raivosin itselleni. Mitä tästä eteenpäin? Miten jaksan, kun en jaksa? Pakkohan se on vaan jaksaa...

Muutos tuosta hetkestä tähän päivään on huikea. Olen noussut hyvinvoinnin haasteiden ja ongelmien suosta ja saavuttanut elämääni juuri niitä asioita joita haluan. 

Kiire, stressi, jatkuva suorittaminen ja toisten miellyttäminen olivat kasaantuneet mieleeni ja kehooni kuin varkain ja aiheuttivat erilaisia ongelmia terveyteeni ja hyvinvointiini. Kun vihdoin havahduin todellisuuteen, edessäni oli valinta: voisin jatkaa elämääni kuten siihen asti ja päätyä burnouttiiin tai menettämään koko terveyteni (tai sen mitä siitä oli jäljellä) tai voisin raivata tieni ylös hyvinvoinnin haasteista ja heittää kiltin tytön viitta lopullisesti menemään.

Ehkä arvaatkin, valitsin tuon jälkimmäisen.

Asiakkaiden kommentteja:

”Käytännöllinen ja helposti omaan arkeen vietävissä."

"Todella kattava sisältö."

”En osannut edes ajatella, että itse estin edelleen itseäni onnistumasta.”

Asiakkaiden antama keskiarvo Läpimurto onnistumiseen -kurssista.

9,2
keskiarvo 

Tarvitset suoraviivaiset toiminnan askeleet

Tarvitset suunnitelman, joka auttaa sinua rakentamaan vahvan pohjan itsellesi ja omalle hyvinvoinnillesi.

Olen aika varma siitä, että tiedät mitä ET halua. Todennäköisesti...

 • et halua olla jotain muuta, kuin mitä olet.
 •  et halua tuntea olevasi jossakin tai tietynlainen vastoin tahtoasi
 • et halua masennusta tai epäonnistumisen tunnetta, joka johtuu liiallisesta yrittämisestä ja jatkuvista epäonnistumisista
 • et halua tuntea ahdistusta, joka johtuu yrityksistäsi miellyttää muita
 • et halua tuntea pelkoa tehdä juuri sellaisia asioita, joita haluat ja jotka ovat sinulle tärkeitä
 • et halua enää ponnistella saavuttaaksesi tavoitteesi, vaan haluat saavuttaa ne.
 • et halua enää tuhlata aikaa asioihin, jotka eivät vie sinua kohti onnistumista.
 • et halua enää kamppailla haasteiden ja ongelmien viidakossa, vaan haluat eteenpäin.
 • et halua enää törmätä samoihin haasteisiin kerta toisensa jälkeen, vaan haluat selättää haasteesi.
 • et halua estää itseäsi onnistumasta, vaan haluat toimintamallit jotka tukevat onnistumistasi.
 • et halua enää junnata paikallasi, vaan haluat mennä jo eteenpäin.
 • et halua enää miettiä enää helpointa ja nopeinta ratkaisua, haluat toimintamallit, jotka toimivat. 
 • et halua pelätä sanoa omaa mielipidettäsi tai pitää puoliasi
 • et halua pelätä olla olla oma itsesi
 • et halua olla onneton ja tyytymätön itseesi tai elämääsi
 • et halua epävarmuutta siitä, uskallatko tehdä päätöksiä ja valintoja, joita haluat ja jotka ovat tärkeitä onnistumisellesi
 • et halua enää ajatella haasteita ja ongelmia, vaan haluat työkalut, joiden avulla selätät haasteesi.

Sen sijaan, miltä tuntuisi tällainen elämä:

 • Heräät aamulla virkeänä ja tyytyväisenä,  huolet ja murheet eivät enää paina sinua.
 • Saat onnistumisen kokemuksia päivästä toiseen jo ensimmäisistä päivistä alkaen.
 • Ilo ja onnellisuus palaavat arkeesi, ei enää hermoja kiristäviä riitoja lasten, kumppanin, sisarusten tai vaikka työkavereiden kanssa.
 • Olet itsevarma ja uskallat sanoa ei. Uskallat kuunnella itseäsi ja tehdä niitä valintoja, jotka vievät sinua kohti onnistumista.
 • Sinulla on positiivinen tunne itsestäsi ja elämästäsi joka päivä. Se heijastuu ulospäin ja vaikuttaa kaikkeen ympärilläsi.
 • Tiedät miksi et ole aikaisimmin onnistuja ja olet löytänyt tien onnistumiseen.
 •  Olet kiitollinen elämästäsi ja elämässäsi olevista asioista ja ihmisistä.
 • Tiedät mitä menestyksen avaimet tarkoittavat omassa elämässäsi ja onnistut saavuttamaan niitä asioita, joita haluat.
 • Tiedät mitkä asiat vievät sinut onnistumista kohti omassa elämässäsi ja osaat tehdä tarvitsemiasi valintoja.
 • Olet itsevarmempi ja luotat itseesi. Tiedät että onnistut.
 • Osaat priorisoida asioita ja keskittyä juuri niihin asioihin, jotka ovat tavoitteesi ja unelmasi kannalta kaikkein tärkeimpiä.
 • Et pelkää haasteita tai epäonnistumisia, vaan tiedät että onnistut. Saavutat tavoitteesi ja unelmasi.


Läpimurto onnistumiseen -verkkokurssi
Kesto 3 kk

Miksi Läpimurto onnistumiseen -verkkokurssi?

Miten on mahdollista, että tämä verkkokurssi toimii siinä missä muut epäonnistuvat?

Voisin kertoa sinulle paljon erilaisista laihdutuskuureista, ruokavalioista, kaloreiden laskemisesta, kuntoilun, ravinnon tai unen merkityksestä hyvinvointiisi, erilaisista oikopoluista onneen tai muista yksityiskohdista vaikka kuinka paljon. Olen kokeillut niitä kaikkia.

Todennäköisesti myös sinä tiedät jo aika paljon, joten kerron miten hyödyt tästä kurssista.

 • Kurssi on rakennettu siten, että se toimii lähtötilanteesta huolimatta. Pääset välittömästi soveltamaan juuri oikeita työkaluja omaan elämäntilanteeseen ja hyvinvointiisi.
 • Kurssi auttaa sinua rakentamaan itsellesi vankan pohjan omaan hyvinvointiisi ja onnellisempaan elämään.
 • Kurssi lisää varmuuttasi ja tyytyväisyyttäsi itseäsi ja elämääsi kohtaan. Työkalujen avulla saat hallinnan tunnetta ajoittain jopa kaoottiselta tuntuvaan elämääsi.
 • Kurssi antaa sinulle lempeän ja armollisen tavan saavuttaa juuri niitä asioita elämääsi, joita oikeasti haluat.
 • Työkalut toimivat kaikkiin elämäsi osa-alueisiin tavoitteesta tai unelmasta riippumatta.

Kenties sinä haaveilet samoista asioista:

 • Haluat voida paremmin, mutta et jostain syystä onnistu, vaikka tiedät oikeastaan kaiken tarvittavan. 
 • Haluat muutosta elämäntilanteeseen jossa olet. Haluat olla onnellisempi ja tyytyväisempi itseesi ja elämääsi.
 • Haluat tehdä niitä asioita joista nautit ja haluat jättää vähemmälle sellaiset asiat, jotka stressaavat sinua ja aiheuttavat sinulle mielipahaa.
 • Haluat pois jatkuvasta suorittamisesta. Haluat uskaltaa asettaa omat rajasi.
 • Et halua enää pienentää itseäsi. Et halua miellyttää enää toisia oman hyvinvointisi kustannuksella.
 • Haluat rohkeutta olla oma itsesi. 
 • Tiedät ansaitsevasi enemmän hyvää, kuin mitä nykyinen tilanteesi antaa sinun ymmärtää.
 • Odotat sitä päivää, jolloin jaksaisit muutakin kuin arjen pakolliset kuviot. Haluat elämääsi lisää iloa, rakkautta, tyytyväisyyttä ja onnellisuutta. 
 • Haluat vihdoin saavuttaa tavoitteitasi. Haluat saavuttaa niitä asioita elämääsi, joita olet tavoitellut jo aivan liian pitkään.
 • Haluat saavuttaa kaikki villeimmätkin unelmasi. Vaikka se tuntuisi tällä hetkellä jopa mahdottomalta, niin olet valmis lähtemään matkalle kohti omia unelmiasi.

Tällä kurssilla saat kattavan materiaalin ja 26 työkirjaa:

1

Jakso 1: Tervetuloa

Ensimmäisessä jaksossa käyt läpi verkkokurssin tavoitteet ja miten etenet kurssilla. Saat vinkit opiskelun jaksottamiseen elämäntilanteesi, oman onnistumisesi ja ajankäytön näkökulmasta katsottuna. 


Sisältää 3 kirjallista osiota ja yhden videon. 

2

Jakso 2: Mitkä ovat olleet suurimmat haasteesi?

Tässä jaksossa keskityt niihin asioihin, jotka ovat estäneet sinua saavuttamasta omia tavoitteitasi. Katsot elämääsi taaksepäin ja tarkastelet omia onnistumisia ja löydät syyn siihen miksi et ole vielä  saavuttanut haluamiasi asioita ja unelmia elämääsi.


Selvität niitä asioita, jotka vaikuttavat onnistumiseesi ja mitä sinun tulisi tehdä jotta onnistut. Tarkastelet mihin asioihin käytät aikaasi. Suuntaat niitä asioita kohti, jotka tukeva onnistumistasi ja vievät sinua kohti onnistumista.


Mietit omaa suhtautumistasi onnistumiseen ja siihen sitoudutko oikeisiin asioihin onnistumisesi näkökulmasta katsottuna.  Mietit suhtaudut ja miten olet aiemmin suhtautunut tavoitteisiisi ja unelmiisi ja oletko ollut täysillä mukana ja jos et, niin miksi et.


Selvität myös sen, miksi on tärkeää tehdä muutoksia ja mitä tapahtuu jos jatkat samoilla toimintamalleilla kuin tähän asti. 


Sisältää 6 kirjallista osiota ja 6 työkirjaa.

3

Jakso 3: Mikä sabotoi onnistumistasi?

Tässä jaksossa tarkastelet omia ajatuksiasi ja mietit miten ne vaikuttavat päätöksiisi ja valintoihisi jopa tiedostamattasi.


Tarkastelet mihin olet menossa, miksi ja miten.  Opit myös miksi mitään ei tapahdu vaikka tekisi mitä.  Saat konkreettiset stepit onnistumiseen jotta et enää junnaa paikallasi.


Tarkastelet omaa mukavuusaluettasi. Opit suhtautumaan eri tavalla vaikeisiin ja haasteellisiin tilanteisiin ja tiedät miksi joudut omalle  epämukavuusalueelle.


Saat työkaluja joiden avulla käännät haasteellisen tilanteen mahdollisuudeksi. Entä jos etenemisesi esteenä on pelko? Saat työkalut, joiden avulla muutat suhtautumisesi pelottaviin tilanteisiin ja joiden avulla selätät pelkojasi.


Sisältää 5 kirjallista osiota ja 5 työkirjaa.

4

Jakso 4: Oma arvomaailma ja sen merkitys onnistumiseesi

Tässä jaksossa keskityt siihen minkä eteen ponnistelet ja miksi. Mietit niitä asioita, jotka ovat oikeasti tärkeitä sinulle. Tutustut syvemmin omaan arvomaailmaasi ja mietit syitä muutokseesi. Mietit ulkopuoleltasi tulevien asioiden merkitystä omaan onnistumiseesi ennen ja nyt. 


Pääset kiinni siihen mikä on varsinainen ongelmasi ja sen ydin. 


Sisältää 4 kirjallista osiota ja 3 työkirjaa.

5

Jakso 5: Mitä haluat saavuttaa?

Tässä jaksossa keskityt siihen mitä haluat saavuttaa ja miksi. Selvität miksi tavoitteesi ei toteudu ja miksi tavoitteesi tulee olla sinulle tärkeä. Selvität mitä tarvitset, jotta voit onnistua ja saavuttaa omat tavoitteesi ja unelmasi. 


Saat käyttöösi työkalun, joka auttaa sinua saavuttamaan haluamasi.


Mietit miksi matka voi olla tärkeämpi kuin itse päämäärä. 

Opit laatimaan itsellesi tavoitteet lyhyelle ja pidemmälle ajalle ja tiedostat miksi se on tärkeää omalle onnistumisellesi. 


Opit mitä on odotettavissa, kun lähdet kulkemaan kohti tavoitettasi ja mitkä ovat suurimmat vaaranpaikat luovuttamiselle. Opit ennakoimaan ja huomaamaan mitä asioita ja toimenpiteitä kannattaa tehdä ja mitä jättää tekemättä. 

 

Sisältää 4 kirjallista osiota ja 3 työkirjaa.

6

Jakso 6: Miten tuet onnistumistasi?

Tässä jaksossa keskityt omiin toimintapoihisi ja siihen miten tuet niillä omaa onnistumistasi. Mietit miten teet päätöksiä ja mitkä asiat vaikuttavat valintoihisi. Saat myös vastauksen siihen, miksi on vaikeaa tehdä asioita eri tavalla.


Opit miten voit muuttaa elämääsi ja mitä asioita sinun tulee huomioida ja mitä tarvitset, jotta onnistut.  Opit myös lisäämään tekemiseesi mielekkyyttä, jotta säilytät oman motivaatiosi joka päivä.


Opit miksi tarvitset  onnistumiseen sekä itsekuria, että sallivaa asennetta ja miksi kurinalaisuus ei ole onnistumisesi kannalta huono asia. 


Sisältää 4 kirjallista osiota ja yhden työkirjan.

7

Jakso 7: Miten kasvatat luottamusta itseesi?

Tässä jaksossa saat työkaluja, joiden avulla kasvatat luottamusta itseesi ja onnistumiseesi ja parannat itsetuntoasi. Opit luottamaan itseesi ja uskomaan omaan onnistumiseesi.


Saat työkaluja paremman itsetunnon työkalupakkiin. Itse työkalu ei vielä riitä, vaan selvität mitä työkalu tarkoittaa omassa elämässäsi ja opit hyödyntämään työkaluja omassa arjessasi. 


Sisältää 4 kirjallista osiota ja yhden työkirjan.

8

Jakso 7: Mikä merkitys ajanhallinnalla on omaan onnistumiseesi?

Tässä jaksossa keskityt niihin asioihin, jotka ovat tärkeitä oman tavoitteesi ja onnistumisen näkökulmasta. Tehostat omaa ajankäyttöäsi, jotta saat tarvitsemasi ajan niihin asioihin, jotka vievät sinua kohti onnistumista. 


Opit vähennämään sellaisten asioiden tekemistä, jotka vievät sinua kauemmas tavoitteistasi ja ovat sinulle vähemmän tärkeitä. Opit keinoja, joiden avulla muutat päiväsi rennoiksi ja kiireettömiksi.


Opit suunnittelemaan ajankäyttösi tukemaan omaa onnistumistasi. Saat onnistumisesi tueksi viikko- , kuukausi- ja vuosisuunnitelmapohjat.


Sisältää 4 kirjallista osiota, yhden työkirjan ja 3 suunnittelupohjaa.

9

Jakso 9: Menestyksen avaimet

Tässä jaksossa saat käyttöösi menestyksen avaimet. Pelkkä avain ei kuitenkaan riitä, vaan sinun tulee tietää mitä nämä avaimet tarkoittavat omassa arjessasi ja elämässäsi. Selvittämällä ne, avaat ovet omaan onnistumiseesi.


Sisältää yhden kirjallisen osion ja yhden työkirjan. 

10

Jakso 10: Sinä onnistut!

Viimeisessä jaksossa vahvistat omaa onnistumistasi. Käyt läpi niitä asioita, joita sinun tulee tietää,  jotta onnistut saavuttamaan haluamasi.


Pureudut tarkemmin omiin uskomuksiisi ja lähdet muuttamaan niitä onnistumisesi tueksi työkirjan ja työkalujen avulla. 


Sisältää 3 kirjallista osiota ja 3 työkirjaa.

Virpi on erittäin sitoutunut siihen, mihin ryhtyy

Hän perehtyy yksilöllisiin tarpeisiin, kuunnellen asiakkaan toiveita sekä muutoksen tarpeita. Virpi on aidosti rinnalla kulkija. Omien kokemustensa kautta Virpistä on tullut kokemusasiantuntija ja siksi tämä homma toimii!!!
Virpin kanssa edetään asiakkaan määrätessä vauhdin… tosin, jos oma into meinaa lopahtaa, löytää Virpi sen tarvittavan tsempin ja taas jatketaan innolla eteenpäin. 
Vilpittömästi suosittelen häntä!!!

Jaana H

BONUS ILMAISEKSI KAUPAN PÄÄLLE

Ostamalla 3 kk Läpimurto onnistumiseen -verkkokurssin
nyt saat 
KAUPAN PÄÄLLE ILMAISEKSI 
Elinvoimainen nainen -verkkokurssin (ovh 67 €)

Koko paketin hinta vain 147 € (sis. alv)

Useita Paytrail-maksuvaihtoehtoja, joista voit valita itsellesi sopivimman. Voit maksaa mobiililla 
(MobilePay, Pivo), pankkipainikkeilla, korttimaksuna (Visa, VisaElectron, MasterCard), OP-laskulla
tai Jousto-luotolla.

Bonuskurssisi avautuu kurssialustalle käyttöösi n. kuukauden kuluttua aloittamisestasi.
 
Miksi bonuskurssi ei näy heti? 
Aloittaessa uutta kurssia aika usein käy niin, että haluaa käydä läpi kaikki materiaalit nopeasti.
Se voi johtaa tietoähkyyn ja siihen, ettet lopulta vie ainuttakaan työkalua omaan arkeesi.
Näin onnistuminen odottaa edelleen, etkä saavuta tavoitteitasi ja unelmiasi.
Jotta näin ei kävisi, on sinulla kuukausi aikaa sisäistää Läpimurto onnistumiseen -kurssin materiaalia ennen kuin bonuskurssi avautuu.

Läpimurto onnistumiseen -verkkokurssin materiaali on todella kattava
ja kurssin 26 työkirjan avulla varmistamme sinun onnistumisesi. 

Bonuskurssin esittely:

Bonuskurssin avulla voit laihtua ilman nälkäkuuria tai suu vaahdossa treenaamista. Voit saavuttaa tavoitteesi paljon pehmeämmillä keinoilla. 

Helpottuisiko elämäsi, jos sinun ei tarvitsisi laskea kaloreita, lukea ohjeita siitä mitä saat syödä tai mitä et saa syödä?
Mitä jos sinun ei tarvitsisi tuntea jatkuvaa nälkää tai väsymystä kituutellessasi nälkäkuurilla?

Miltä sinusta tuntuisi  jos sinun ei tarvitsisi aloittaa laihdutuskuuria enää kertaakaan? 

Miltä sinusta tuntuisi jos löytäisit vaatekaapistasi vaatteita, jotka eivät enää kiristäisi vaan sujahtaisivat päällesi?  Tai huomaisit peilikuvasi hymyilevän sinulle iloisesti ja tyytyväisenä?

Miltä tuntuisi jos löytäisit jälleen sen energisen ja elinvoimaisen naisen, joka on hautautunut jonnekin jatkuvien ruokavaliomuutosten, laihdutuskuurien ja tehotreenien kierteeseen?

Mitä jos vihdoin saisit sellaisia muutoksia, jotka olisivat pysyviä tuoden samalla monia positiivisia asioita omaan hyvinvointiisi ja elämääsi?

Bonuskurssin avulla...

voit unohtaa jatkuvat kuurit

Voit unohtaa kaikki karkkilakot, pussikeitot ja pillerit, laihdutuskuurit ja erilaiset ruokavaliokokeilut, jotka saavat elimistösi ainoastaan enemmän sekaisin. Voit unohtaa kaloreiden panttaamisen ja siitä johtuvan näläntunteen. 

sinun ei enää tarvitse stressata syömisestä

Et enää pelkää syömistä kaloreiden takia, vaan etenet kohti parempaa hyvinvointia syömällä riittävästi ja monipuolisesti normaalia perusruokaa. Etkä joudu luopumaan mistään, edes niistä herkuistasi.  Yksinkertaisesti voit paremmin ja jaksat enemmän. 

SAAT LISÄÄ ENERGIAA

Energinen olo ei ole enää ainoastaan kaukainen haave, vaan täyttä totta. 

Et enää rojahda työpäivän jälkeen väsyneenä sänkyyn, vaan voit muuttaa työkalujen avulla jatkuvan väsymyksen ja vetämättömyyden energiseksi oloksi. 

Sen sijaan, että rankaiset tai rääkkäät itseäsi ja elimistöäsi, lähdet tällä kertaa tekemään asioita eri tavalla kuin aikaisemmin. Etenet kohti tavoitteitasi ja pysyviä tuloksia armollisemmin ja lempeämmin. 

Mitä bonuskurssi sisältää?

1

Moduuli 1: Painonhallinnan kompastuskivet

Työkalujen avulla pääset kiinni niihin asioihin, jotka aiheuttavat ongelmia ja haasteita omassa painonhallinnassasi. Saat käyttöösi ruoka-aineiden ABC:n, työkalut ravinnon ja eri ravintoaineiden merkityksestä elimistöllesi, hyvinvointiisi ja onnistumiseesi.

Jakso sisältää 7 eri aiheosiota.

2

Moduuli 2: Ruokatottumusten muuttaminen

Tässä moduulissa lähdet selvittämään minkälaisia tavoitteita sinulla on ja minkälaisia muutoksia haluat nykytilanteeseen. Tehtävien avulla lähdet muuttamaan omia ruokailutottumuksiasi oman tavoitteesi saavuttamisen näkökulmasta. 


Jakso sisältää yhden osion. 

3

Moduuli 3: Muutokset käytännön tasolle

Tässä moduulissa lähdet viemään muutoksia käytäntöön, omaan arkeesi.
Lähdet tekemään pieniä muutoksia, jotka vievät sinua kohti omia tavoitteitasi ja saat haluamiasi tuloksia.


Jakso sisältää 8 eri aiheosiota.

4

BONUS

Saat lahjaksi 6 vinkkiä ihanaan elämään. Vinkkien avulla voit parantaa hyvinvointiasi entisestään ja luoda itsellesi ihanamman elämän (arvo 17€).

Bonuskurssin avulla voit muuttaa nykytilanteen.

Tiedän miltä sinusta tuntuu. Olen ollut tuossa tilanteessa useammin kuin arvaatkaan. 

Jatkuva laihduttaminen tuntuu niin kehossa kuin mielessäkin. Hyvinvointi jää taustalle kun arjen huolet ja velvollisuudet, työelämä sekä kiire ja stressi syö voimat ja vie omat tavoitteet aina vain kauemmas ja kauemmas.  

Tuntuu kuin kantaisi kaikkia maailman huolia hartioilla. Ylimääräistä energiaa ei riitä oikein mihinkään. Peilikuva ei miellytä, eikä vaatekaapista löydy enää mitään päällepantavaa.

Ihmettelet miksi et huolehtinut itsestäsi? Miksi päästit tilanteen tähän pisteeseen?

Hyvä uutinen on, että voit muuttaa tilanteen. 

3 kk Läpimurto onnistumiseen -verkkokurssi
+ kaupan päälle ilmaiseksi
Elinvoimainen nainen- verkkokurssi (ovh 67€) 

Yhteensä vain 147 € 
(sis. alv)

Useita maksuvaihtoehtoja, joista voit valita itsellesi sopivimman. Voit maksaa mobiililla (MobilePay, Pivo), pankkipainikkeilla, korttimaksuna (Visa, VisaElectron, MasterCard), OP-laskulla tai Jousto-luotolla.


Huom! Bonuskurssisi avautuu kurssialustalle n. kuukauden kuluttua aloittamisestasi.

Läpimurto onnistumiseen -verkkokurssin materiaali  käyttöösi jo parissa minuutissa ja sen jälkeen aina kun tarvitset!

Voit seurata kurssimateriaalia tietokoneella, ipadilla tai älypuhelimella. Pääset kirjautumaan kurssialustalle salasanallasi ja  sähköpostiosoitteellasi.

Saat heti maksusi jälkeen sähköpostiisi omat tunnuksesi kurssisivustolle. Pääset oman unelmasi ja hyvinvointisi parantamisen pauloihin jo parissa minuutissa.

Jos olet tosissasi valmis muuttamaan nykytilanteesi, haluat onnistua ja saavuttaa omat tavoitteesi ja unelmasi, minä olen tosissani valmis ja halukas auttamaan sinua.

Voinko vannoa, että tavoitat kuun taivaalta? Valitettavasti en. 

Menestyksesi riippuu omasta halustasi, tahdostasi, asenteestasi ja tekemisestäsi. 

Se mitä voin luvata sinulle on, että kun käytät näitä työkaluja ja vinkkejä omassa arjessasi, sinä tulet saamaan tuloksia ja saavutat niitä asioita elämääsi joita haluat.

Kurssilta löydät 26 työkirjaa, joiden avulla voit onnistua saavuttamaan haluamiasi asioita elämääsi.

Kuulostaako hyvältä? 

Niin minustakin, joten oletko valmis aloittamaan matkasi kohti omaa läpimurtoasi?

Sinun tarvitsee vain ottaa työkalut ja vinkit käyttöösi ja nauttia työsi tuloksista. 

Päätös on nyt edessäsi.

Voit ottaa vastuun omasta onnistumisestasi helposti, nopeasti ja tehokkaasti. Tai voit päättää, että istahdat mieluummin sohvalle ja katsot vaikkapa Emmerdalen.

3 kuukauden kuluttua (ja jo aiemminkin) tämä yksi ainoa päätös on tuonut sinulle täysin erilaiset lopputulokset. Entä mikä on tilanne vuoden kuluttua tai 5 vuoden kuluttua?

Elät iloisena ja onnellisena TAI stressaat edelleen esim. painostasi, elämästäsi tai unelmien ja tavoitteiden karkaamisesta käsistäsi.

Olet tyytyväinen itseesi ja elämääsi TAI olet edelleen jumissa haasteiden ja ongelmien verkossa.

Saavutat haluamiasi asioita elämääsi TAI elämäsi täyttyy asioista, joita et haluaisi elämääsi.

Kumpaan joukkoon sinä haluat kuulua?

Miten paljon olisit valmis maksamaan siitä, että joku näyttää askel askeleelta miten voit muuttaa oman elämäsi haluamaasi suuntaan? 

Miten paljon olisit valmis maksamaan jos 3 kuukauden kuluttua sinulla olisi tilanne elämässäsi, jossa näet valoa tunnelin päässä tai huomaat, ettet tarvinnut muutokseen rakettitiedettä, vaan lopulta aika pieniä muutoksia.

Tottakai sinun on mahdollista tehdä samoin kuin minä tein vuosikymmenien ajan.

Voit opiskella kaiken alusta alkaen ja etsiä kaiken mahdollisen tiedon, viedä sen käytäntöön ja opetella kantapään kautta etsien oikeita työkaluja ja välillä iskien päätäsi seinään oikein kunnolla. 

En ole keksinyt pyörää uudelleen, mutta omakohtaisia kokemuksiani ja niiden hyödyntämistä omalla matkallasi et löydä internetin syövereistä.

Jos päätät jatkaa itsenäisesti kantapään kautta opiskelua, niin se tarkoittaa kuitenkin käytännössä sitä, että matkanteko omaan onnistumiseesi tulee kestämään kauemmin.

Ja voi olla, ettet koskaan pääse perille.

Voi olla, ettet löydä niitä työkaluja ja keinoja, jotka vievät sinua eteenpäin kohti omaa onnistumistasi.

Jos sinua ei kiinnosta edetä nopeammassa tahdissa tai vetoat siihen, ettei sinulla ole juuri nyt siihen tarvittavaa aikaa, motivaatiota tai rahaa, niin kunnioitan päätöstäsi ja toivotan sinulle parhainta onnea ja menestystä valitsemallesi polulle.

Paras hetki on kuitenkin ottaa ensimmäinen askel kohti omaa läpimurtoasi ja tulla mukaan juuri nyt. Muuten et olisi lukenut tänne saakka.

Monet odottavat oikeaa hetkeä aloittaa, mutta se aika on jo mennyt. He joko odottavat edelleen tai viimeistään aloittavat nyt.

Kumpaan joukkoon sinä kuulut?

Aika on kallisarvoisin resurssi, joka on käytössäsi ja mahdollistaa oman onnistumisesi. Sitä et saa takaisin, vaikka tekisit mitä. 

Käytä aikasi viisaasti niihin asioihin, jotka vievät sinua kohti niitä asioita joita haluat, kohti omaa onnistumistasi ja varmistaa tavoitteiden saavuttamisen ja omien unelmiesi toteutumisen. 

Asiakkaan palaute:

Oma matka hyvään oloon alkoi marraskuussa. Matka on ollut opettavainen, oivaltava ja ihana. Kaikki tunteet itkusta ja pahasta mielestä, epäonnistumisesta ja myöskin ilosta, naurusta ja onnesta olen käynyt läpi.
Makeanhimo, painonhallinta ja itsensä hyväksyminen ovat haastavia asioita. Vaikeita hetkiä on ja työstän niitä päivittäin. Nyt yli viisikymppisenä olen ymmärtänyt, että dieetit ym. nopeat ratkaisut joutaa ”romukoppaan”.
Vain pysyvä elämänmuutos toimii ja se miten suhtautuu asioihin. Eikä itsensä rankaisu toimi, vaan lempeys itseään kohtaan.
Kehon kuuntelu on myöskin uusi asia, jonka olen oppinut.  Nykyinen olo on muuttunut positiivisemmaksi. Nauran enemmän. Oma peilikuva näyttää paremmalta. Elämään on tullut uusia asioita, päiväkirjan kirjoittaminen, liikunta ja jooga. Ja halu ja uteliaisuus kokeilla uusia asioita.
Positiivisuus lisää positiivisuutta eli ajattelen myönteisemmin. Ikävätkin asiat on silloin helpompi käsitellä ja vatvominen jää vähemmälle. Tähän mennessä oppimani ja oivaltamani asiat vaikuttavat jaksamiseen todella paljon ja Virpiltä saa hyvät avaimet tähän. Virpi on valmentajana lempeä, mutta johdonmukainen.  Silloin, kun jokin harmittaa ja ei pääse eteenpäin, hän kyllä keksii ratkaisun. Siitä olen iloinen, että uskalsin ottaa askeleen kohti terveempää ja onnellisempaa elämää. Ja matka jatkuu…  Kiitos ihana Virpi

3 kk Läpimurto onnistumiseen -verkkokurssi
+ kaupan päälle ilmaiseksi
Elinvoimainen nainen -verkkokurssi
yhteensä vain 147 €!

Useita maksuvaihtoehtoja - valitse itsellesi sopivin. Voit maksaa mobiililla (MobilePay, Pivo), pankkipainikkeilla, korttimaksuna (Visa, VisaElectron, MasterCard), OP-laskulla tai Jousto-luotolla.

14 DAYS

guarantee

 14 päivän täysi tyytyväisyystakuu 100% 

Nyt kysynkin sinulta, kuinka arvokas onnistuminen ja omien tavoitteiden ja unelmien saavuttaminen olisi sinulle? Kaiken lisäksi annan sinulle 100 % tyytyväisyystakuun joka kuuluu seuraavasti; Jos et ole tyytyväinen ostokseesi, lähetä minulle vain sähköpostia niin palautan rahasi. Ei muuta. 


Olen Virpi Silonsaari, kurssin valmentaja ja kouluttaja.

Autan tavallisia ihmisiä parantamaan omaa hyvinvointiaan ja päihittämään omat peikkonsa onnistumisensa edestä. Autan ihmisiä saavuttamaan omia tavoitteitaan ja unelmiaan ja olemaan onnellisempia sekä tyytyväisiä itseensä ja omaan elämäänsä. 

Näytän sinulle miten voit vihdoin olla tyytyväinen itseesi tekemällä yksinkertaisia ja helppoja muutoksia omaan arkeesi. Suorastaan tunnet, kuinka elämä taas virtaa suonissasi.

Aloin itse noudattamaan tähän valmennukseen koottuja työkaluja ja vinkkejä omassa elämässäni 2018 - ja minkä muutoksen ne ovatkaan saaneet aikaan. Olen itsekin elävä todiste siitä, että tämä todella toimii!

Tämän verkkokurssin avulla myös sinun on mahdollista onnistua ja saavuttaa omia tavoitteitasi ja unelmiasi.  

Olen paketoinut myös omassa muutoksessani käyttämiäni työkaluja ja lisännyt omat vinkkini kokemusteni pohjalta. Läpimurto onnistumiseen -verkkokurssi on askeleesi kohti parempaa hyvinvointia ja onnellisempaa ja tyytyväisempää elämääsi. Verkkokurssi on oma läpimurtosi.

Minun roolini ja vastuuni on se, että annan käyttöösi parhaimmiksi toteamani työkalut, tietotaitoni ja kokemukseni ja halutessasi opastan sinua myös henkilökohtaisesti askel askeleelta eteenpäin.

Suosittelen lämpimästi ottamaan Virpi oppaaksi kohti terveellisempää ja kevyempää elämää. Virpi ymmärtää aikuisen naisen realiteetit ja sudenkuopat.
Matka muutokseen on ollut Virpin seurassa aivan ihana ja olen niin kiitollinen hänelle – sillä yksin en olisi tähän pystynyt.

Päivi I

3 kk Läpimurto onnistumiseen- verkkokurssi
+ kaupan päälle ilmaiseksi
Elinvoimainen nainen -verkkokurssi (ovh 67 €)

YHTEENSÄ 147 € (sis. alv)

Useita maksuvaihtoehtoja -
valitse itsellesi sopivin. 
Voit maksaa mobiililla (MobilePay, Pivo), pankkipainikkeilla, korttimaksuna (Visa, VisaElectron, MasterCard), OP-laskulla
tai Jousto-luotolla.

PS.
Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää Läpimurto onnistumiseen -verkkokurssista otathan yhteyttä info(at)lupaustenportaat.fi.
Vastaan sinulle henkilökohtaisesti mahdollisimman pian.

usein kysytyt kysymykset

Mitä verkkokurssi maksaa? 

Läpimurto onnistumiseen -verkkokurssin hinta on 147 €

Voit maksaa kurssin kerralla, laskulla tai osissa. Valitse haluamasi maksuvaihtoehto verkkokaupassa.

mitä maksuvaihtoehtoja on käytössä? 

Voit valita useista maksutavoista itsellesi sopivimman. Voit maksaa mobiililla (MobilePay, Pivo), pankkipainikkeilla, korttimaksuna (Visa, VisaElectron, MasterCard), OP-laskulla tai Jousto-luotolla.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

mitä tapahtuu sen jälkeen, kun olet maksanut verkkokurssin? 

Heti maksusi jälkeen saat sähköpostin, jossa on salasanasi ja käyttäjätunnuksesi kurssialustalle. Pääset kirjautumaan materiaalin pariin heti ja voit aloittaa matkasi kohti läpimurtoasi omassa tahdissa.

sinulla on jo tunnukset kurssialustalle?

Mikäli olet jo aiemmin hankkinut kursseja, kirjaudu ennen ostoasi jäsensivuillesi ja osta valmennuskurssi sivuiltasi (näin vältät sen, ettet joudu aloittamaan alusta, kun ohjelma huomaa, että tietosi jo löytyvätkin.)

minkä pituinen verkkokurssi on? 

Kurssin kesto on 3 kuukautta. 

Materiaali on käytössäsi niin kauan kuin haluat. Voit käyttää materiaaliin 3 kuukautta, puoli vuotta tai 3 vuotta. Kaikki päivitykset ja lisämateriaalit ovat käytössäsi automaattisesti 24/7. 

Kuinka Kauan materiaali on käytössäsi?

Materiaali on käytössäsi niin kauan kuin haluat.

Jos elämässä sattuu ja tapahtuu tai elämäntilanteesi muuttuu etkä voi tai ehdi käymään materiaalia läpi, voit palata sen pariin myöhemmin, silloin kun sinulle se sopii. Kurssimateriaali on käytössäsi niin kauan kuin haluat. 

miten ilmoittaudut mukaan? 

Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla verkkokurssin hinta verkkokaupassa.
Saat heti maksun jälkeen sähköpostiisi linkin kurssialustalle sekä salasanasi. Salasanasi luodaan kurssialustalle automaattisesti ja voit vaihtaa sen välittömästi ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. 

miten etenet verkkokurssilla? 

Pääset kurssialustalle ja materiaalin pariin heti maksusi jälkeen. Voit edetä kurssilla itsenäisesti oman aikataulusi mukaan.

Suosittelen käymään materiaalin järjestyksessä. Materiaali on käytössäsi niin kauan kuin haluat. 

mitä tarvitset, että voit tulla mukaan? 

Tarvitset ainoastaan tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin sekä toimivan nettiyhteyden.  

missä muodossa materiaali on? 

Kurssimateriaalia on kirjallisessa muodossa sekä videona.

Kurssiin sisältyy 26 työkirjaa. Työkirjat ovat pdf-muodossa, joten voit tallentaa ne koneellesi ja tulostaa ne. 
Kaikki aineisto löytyy yhdestä ja samasta paikasta oman käyttäjätunnuksen ja salasanasi takaa.

jäätkö jälkeen, jos et voi aloittaa heti? 


Ei haittaa. Materiaalit ovat käytössäsi niin kauan kuin haluat. Voit edetä itsenäisesti oman aikataulusi mukaan.

mitä teet, jos unohdat salasanasi tai käyttäjätunnuksesi? 


Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi ja voit tilata uuden salasanan aina tarvittaessa kohdasta "Unohditko salasanasi?

onko sinulla ongelmia kurssin maksamisessa tai kurssialustalle kirjautumisessa? 

Lähetä minulle viestiä info(at)lupaustenportaat.fi niin vastaan sinulle mahdollisimman nopeasti.

Lupausten Portaat / VS IDEA
>