Koira parantaa tutkitusti omistajan hyvinvointia.

Jos pidit lukemastasi, olisitko ystävällinen ja jakaisit eteenpäin? Kiitos!

Koira vaikuttaa hyvinvointiin. Koira on tutkitusti ihmisen paras ystävä, ja meillä on ilo omistaa kolme näitä rakastettuja karvakavereita. Näiden ihastuttavien otusten seurassa mielialan kohentuminen on helppoa.

Vaikuttavin vaikutus saavutetaan tietenkin, kun koirat ovat fyysisesti läsnä, mutta jopa niiden ajatteleminen tai valokuvien katselu voi tuoda samanlaisen ilon.

Koirat eivät ainoastaan paranna omistajansa terveyttä, vaan ne myös lievittävät stressiä ja tuovat iloa. Pelkkä niiden silittäminen tai rapsuttaminen rauhoittaa mieltä. Lisäksi koirat innostavat omistajiaan pysymään aktiivisina, sillä ne tarvitsevat päivittäistä ulkoilua.

Koirat ovat myös loistavia lohduttajia ja tukena surun hetkellä. Ne eivät kysele turhia, vaan ainoastaan kuuntelevat ja ovat läsnä. Ne eivät koskaan petä luottamusta ja voivat olla omistajalleen seurana myös vaikeina hetkinä.

Koirien positiivinen palaute ja ilo omistajan läsnäolosta ovat jotain ainutlaatuista.

Ne ovat vastassa häntä heiluen, kun tulet kotiin, ja ne iloitsevat aina nähdessään omistajan heräävän aamulla. Ne ovat älykkäitä ja osaavat lukea omistajansa tarpeita.

Mielenrauhan ja hyvän olon saavuttamiseksi voit tehdä seuraavan mielikuvaharjoituksen, johon et tarvitse omaa lemmikkiä.

Voit palauttaa mieliin hetkiä, jolloin olet tuntenut olosi onnelliseksi ja rentoutuneeksi.

Hengittele syvään rauhallisesti muutama kerta ja rauhoita itsesi.
Palaa ajatuksissasi paikkaan tai aikaan, jossa sinulla oli hyvä, rentoutunut ja onnellinen olo.
Ajattele tuota hetkeä ja muistele kokemaasi tunnetta, mahdollisia tuoksuja ja ääniä.
Tunne kehossasi tuo sama tunne uudelleen.

Voit sulkea silmäsi ja olla tuossa tunteessa juuri niin kauan kuin haluat. Voit tehdä harjoituksen aina tarvittaessa, silloin kun mieli on maassa tai kun haluat muuttaa nopeasti omaa olotilaasi.

Rakkaudella
Virpi

koira voi auttaa sinua onnistumisessa

Jos pidit lukemastasi, olisitko ystävällinen ja jakaisit eteenpäin? Kiitos!

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *