Miten omat unelmat ja tavoitteet voisi saavuttaa helposti ja vaivattomasti?

Jos pidit lukemastasi, olisitko ystävällinen ja jakaisit eteenpäin? Kiitos!

Mistä haaveilet juuri nyt? Uskotko, että voit helposti saavuttaa omat unelmat ja tavoitteet?

Usein unelmien tai tavoitteiden saavuttaminen tuntuu vaikealta, joskus jopa mahdottomalta. Joskus tuntuu siltä, että kannamme kaikkia maailman murheita harteillamme unohtaen samalla itsemme ja oman hyvinvointimme.

Oman unelman tavoittelu jää muiden asioiden varjoon.

Usein lykkäämme unelmiemme tavoittelua parempaan ajankohtaan tai uuden innostuksen syntymistä odottaen. Mutta tuo parempi ajankohta tai innostus ei välttämättä koskaan edes tule.

Voiko unelmat ja tavoitteet saavuttaa helposti?

Jos voisimme ostaa kaupasta energiaa tai lisää tunteja päivään, tuskin kukaan jättäisi niitä ostamatta. Tai jos voisimme palauttaa kehon ylimääräiset kilot asiakaspalveluun, siellä olisi varmasti ruuhkaa.

Kun kipuilemme haasteiden, rahan, terveyden tai vaikkapa rakkauden kanssa, oman unelman tavoittelu tuntuu vaikealta.

Kun väsymys, vetämättömyys tai epäonnistumisen tunne täyttää päivämme, on vaikea olla energinen ja onnellinen.

Jos valvomme öitä murehtien menneitä tapahtumia ja tekemättömiä töitä, saatamme herätä aamulla entistä väsyneempänä. Uni ei tuo palautumista, ja päivä menee kuin sumussa. Mitä väsyneempi ja stressaantuneempi olet, sitä suuremmilta eteen tulevat haasteet tuntuvat. Ja sitä helpommin mieliteot valtaavat mielen.

Ei ihme, että omat unelmat ja tavoitteet ovat vaikeita saavuttaa. Mutta voisiko ne saavuttaa mitenkään helpommin?

Kyse ei ole siitä, etteikö tarvittavaa tietoa löytyisi. Ongelma on siinä, että tietoa on niin paljon, että sopivien asioiden ja keinojen löytäminen omiin tarpeisiin on vaikeaa.

Se mikä toimii kaverille tai lukee lehden sivulla, ei välttämättä sovi sinulle. Kokeilemme eri keinoja, mutta päädymme kierteeseen, josta on vaikea löytää ulospääsyä.

Ymmärrän sen, olen kokenut sen itsekin.

Vaikka tiedämme, miten tulisi syödä ja liikkua, ja vaikka olisit kokeillut kaikkea, et välttämättä saavuta haluamaasi lopputulosta. Joudut pettymään itseesi ja toistamaan samoja virheitä. Tämä koskee muitakin elämän osa-alueita, ei vain painonhallintaa.

Uskotko, että voit saavuttaa haluamasi asiat?

Uskot tai et, olet oikeassa. Usko itseesi ja onnistumiseesi on ratkaisevaa. Mutta miksi toinen onnistuu toista helpommin?

Se tapahtuu ainoastaan meidän ajatuksissamme. Ajattelemme toisen onnistuvan helpommin, vaikka todellisuudessa emme tiedä, mitä hän on joutunut tekemään päästäkseen siihen.

Emme tiedä hänen valintojaan ja päätöksiään. Emmekä sitä, miten vaikea hänen matkansa on ollut.

Faktaa on, ettei mikään ei muutu, ellei tee jotain eri tavalla kuin aiemmin. Halutessasi muutosta, tulee sinun muuttaa omia ajatuksiasi ja toimintatapojasi.

Kuuntele kehoasi! Se antaa viestejä voinnistasi.

Usein pysähdymme kuuntelemaan vasta sitten, kun joku pakottaa meidät tekemään asioita eri tavalla. Joillekin pysähdys tulee lääkärin suusta, joillekin esimerkiksi läheisen menetyksestä, vakavasta sairaudesta, vammasta tai onnettomuudesta.

Tärkeää pysähdyksessä on kuitenkin se, päättääkö lähteä tekemään tarvittavia muutoksia, vai jatkaako samalla tavalla elämää eteenpäin kuin aiemmin. Ja se on aikamoinen päätös.

Hyvinvointisi on tärkein asia. Ota se tärkeimmäksi asiaksi elämässäsi jo tänään.

Kukaan muu ei voi elää elämääsi puolestasi. Kukaan muu ei voi syödä puolestasi. Eikä kukaan muu voi tehdä haluamiasi muutoksia puolestasi. Sinun tulee tehdä ne itse.

Mikäli päätät lähteä tekemään tarvittavia muutoksia, voi tuo päätös muuttaa koko elämäsi. Et kuitenkaan ole yksin matkallasi kohti onnistumista.

Rakkaudella
Virpi

sisäpiirissä teet omat unelmat ja tavoitteet todeksi

Jos pidit lukemastasi, olisitko ystävällinen ja jakaisit eteenpäin? Kiitos!

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *