fbpx
kohti-tavoitteita

Voiko omat unelmat ja tavoitteet saavuttaa helposti ja vaivattomasti?

Minkälaisia unelmia ja tavoitteita sinulla on juuri tällä hetkellä? Mitä unelmia haluat tehdä todeksi? Onko unelmat ja tavoitteet helppoja saavuttaa?

Jos voisit ostaa kaupasta itsellesi pussillisen virtaa ja energiaa, niin ostaisitko? Kuinka usein tämä tuote sisältyisi ostoslistaasi? Olisiko sinulla kenties kestotilaus?

Kipuiletko kenties jonkun terveyteen tai vammaan liittyvän asian kanssa? Jatkuva kipu, väsymys tai vetämättömyyden tunne voivat estää sinua olemasta energinen ja iloinen.

Miten olet nukkunut viime aikoina? Menevätkö yön tunnit valvoessa tai pyöritellessä menneitä tapahtumia ja tekemättömiä töitä?

Aamulla herätessäsi saatat huomata olevasi väsyneempi, kuin nukkumaan mennessäsi. Yön tunnit eivät tuo kaipaamaasi palautumista ja tunnet olosi jatkuvasti väsyneeksi. Toivoisit, että nukkuisit paremmin.

Saatat kantaa kaikkia maailman murheita harteillasi ja siinä sivussa olet unohtanut kokonaan itsesi ja oman hyvinvointisi.

Varsinkin meillä naisilla tunteet nousevat helposti pintaan, niin hyvässä, kuin pahassa. Valitettavan usein ne vaikuttavat myös tekemiimme päätöksiin. Naiset eivät ole kuitenkaan ainoita, myös miehillä on samoja haasteita.

Mitä väsyneempi ja stressaantuneempi olet, sitä vaikeampi on vastustaa haasteellisia tilanteita. Sitä helpommin mieliteot valtaavat mielen. 

Mielitekojen seurauksena vaatteesi ovat kenties kutistuneet, etkä ehkä pidä ulkonäöstäsi. Saatat olla kyllästynyt nykyiseen painoosi ja puntarin lukemaan.

Sen ei tarvitse olla näin.

Sinulla on mahdollisuus muuttaa tilanne ja voida paremmin. Voit nousta näiden ajatusten ja mielitekojesi yläpuolelle.

selätä-mieliteot

Estääkö jokin sinua saavuttamasta omat unelmat ja tavoitteet?

Tänä päivänä ei ole kyse siitä, etteikö haluamaasi tai tarvitsemaasi tietoa löydy. Tässä tiedon yltäkylläisyydessä tarvitaankin varsinaista tiedonlukutaitoa, jotta löytää huikeasta tietomäärästä ne asiat, jotka auttavat juuri sinua.

Se mikä sopii kaverille, ei välttämättä sovi sinulle. Jos yksi konsti ei tepsi, siirrytään helposti kokeilemaan seuraavaa ja taas seuraavaa. Kierre on loputon ja lopputuloksena elimistö on aivan sekaisin.

Ehkäpä sinäkin tiedät kokemuksesta tämän.

Tiedät miten pitäisi syödä ja miten pitäisi liikkua. Tiedät myös, kuinka tärkeää on riittävä uni ja palautuminen, mutta jokin voi estää pääsemästä eteenpäin.

Vaikka olisit kokeillut kaikkea mahdollista, niin tulokset antavat jostain syystä odottaa itseään. Olet entistä pettyneempi sekä kokeilemiisi asioihin, että itseesi.

Oletko heittänyt hanskat tiskiin vai uskotko, että pystyt muuttamaan nykyistä tilannetta parempaan?

Uskotko, että voit saavuttaa niitä unelmia ja tavoitteita, joita haluat?

Huomaan usein käyttäväni sanontaa, ettei tämä ole uskon asia.

Mutta todellakin, mikäli et itse usko onnistumiseesi, niin et tule onnistumaan. Tämä on pelkästään uskon asia.

Kun uskot itseesi ja onnistumiseesi, tulet onnistumaan! Saavutat omat unelmat ja tavoitteet.

Mielesi on valtava voima!

Valjastetaan se käyttöösi.

etene-suunnitelmallisesti

Miksi toinen onnistuu saavuttamaan unelmat ja tavoitteet ja toinen ei?

Olemme kaikki erilaisia. Meillä kaikilla on erilainen lähtötilanne ja historia.

Toiset ovat aktiivisia ja toiset passiivisia.

Ajatukset, mieltymykset ja tunteet ovat erilaisia.

Jokaisella on myös oma tapansa tehdä asioita ja käsittelemme myös asioita eri tavalla.

Siihen, miten käsittelet asioita vaikuttaa moni asia elämässäsi; esimerkiksi aiemmat kokemukset, onnistumiset, epäonnistumiset, lapsuuden muistot, ilot ja surut, elämän kolhut ja kriisit. Ne kaikki vaikuttavat sinuun, usein tiedostamattasi.

Joskus joku harmiton lausahdus saattaa estää sinua etenemästä vuosia tai jopa vuosikymmeniä. Pahimmillaan koko elämäsi ajan.

Me ihmiset teemme asioita autopilotilla päivästä toiseen. Jossakin hetkessä mietit muutosta, mutta kuitenkin teet joka päivä asioita edelleen samalla tavalla, ellet lähde tietoisesti muuttamaan omia toimintatapojasi ja ajatuksiasi.

Kehosi on erittäin viisas. Se antaa kyllä sinulle merkkejä, että nyt pitäisi hellittää tai tehdä jokin muutos. Et kuitenkaan välttämättä kuuntele kehosi viestejä. Et ennen kuin tulee pysähdys, joka pakottaa sinut tekemään muutoksen.

Joillekin pysäytys tulee lääkärin suusta, joillekin esimerkiksi läheisen menetyksestä, vakavasta sairaudesta, vammasta, onnettomuudesta tai jostakin muusta.

Tärkeää tuossa hetkessä, tuossa pysäytyksessä on se, osaatko ja pystytkö tekemään tarvittavia muutoksia vai jatkatko samalla tavalla elämää eteenpäin.

Toivottavasti sinun ei tarvitse odottaa tuota pysähdystä, ennen kuin tiedostat muutoksen tarpeellisuuden.

Toivon, että pystyt jo ennakkoon keskittymään omaan hyvinvointiisi.

Kukaan ei voi elää tätä elämää sinun puolestasi. Kukaan toinen ei voi syödä sinun puolestasi. Kukaan toinen ei voi tuntea tuntemuksiasi puolestasi.

Eikä kukaan toinen voi tehdä muutosta sinun puolestasi. Kukaan ei voi saavuttaa unelmiasi ja tavoitteitasi puolestasi.

Sinun pitää tehdä se itse. Mutta sinun ei tarvitse tehdä kaikkea yksin.

voit-onnistua

Vaikka muutos ja siihen liittyvien tunteiden kohtaaminen on pelottavaa, on se sen arvoista.

Vaikka kyse olisi syömisestä ja sen ympärille liittyvistä asioista, on erittäin tärkeää oppia käsittelemään omia ajatuksia, uskomuksia ja tunteita omien toimintatapojen ja rutiinien taustalla.

Vain siten pääset kiinni todelliseen syyhyn tai syihin siitä, miksi et pääse eteenpäin. Tai miksi olet tässä tilanteessa, jossa haluat muutosta.

Jos joku olisi sanonut 15-vuotialle Virpille, että riität juuri tuollaisena kuin olet, eikä sinun tarvitse suorittaa koko ajan ja todistaa jatkuvalla tekemisellä muille mitään, niin matkanteko omaan pysähdykseeni olisi ollut paljon helpompi.

Tiedän, etten ole ainoa lajissani.

Ja tiedän, että voin auttaa myös sinua saavuttamaan omat tavoitteesi ja unelmasi.

Kursseillani ja koulutuksissa saat työkaluja oman elämäsi hallintaan ja juuri niihin asioihin, joihin tarvitset apua, jotta pääset eteenpäin. Jotta vihdoin saavutat niitä unelmia ja tavoitteita, joita haluat.

Jos tunnet, että minulla voisi olla jotakin annettavaa sinulle, niin tutustu valmennuksiini tästä linkistä.

Sinä onnistut! Kohti tavoitteitasi, askel kerrallaan!

~ Virpi

Ps. Mikäli et vielä ole Lupausten Portaiden uutiskirjeen tilaaja, niin liittymällä mukaan saat lahjan. Uutiskirje on maksuton ja voit perua sen milloin tahansa. Tilaa uutiskirje tästä linkistä!

Hei, tykkäsitkö lukemastasi? Iso kiitos postaukseni jakamisesta.

Kommentoi