fbpx

Onko kiire jäänyt päälle ja vienyt mennessään?

Tuntuuko, ettei käytössä oleva aika riitä mihinkään?


Kirkasta ajanhallintasi -valmennus

Kun kiire vie mennessään voi tuntua, ettei ehdi mitään. Tuossa hetkessä toivoo, että saisi edes pienen hetken aikaa. Pienen hetken, että ehtisi ajattelemaan ja suunnittelemaan asioita paremmin.


Kiireen ja kaaoksen keskellä saatamme siirtää asioiden tekemistä jatkuvasti eteenpäin. 

Häiriötekijöitä saattaa olla yksinkertaisesti liikaa, eikä ehdi miettimään edes tätä päivää, saatika tulevaisuutta.


Sähköposti pursuaa lukemattomia viestejä ja mitä enemmän niitä on, sitä enemmän ne stressaavat. Sitä vaikeampi on löytää juuri ne viestit, jotka oikeasti ovat tärkeitä.


Kalenteri pursuaa menoja ja pöytä pursuaa to-do -listoja ja kaikkia tekemättömiä töitä.  


Silloin kun tuntuu, ettei aika riitä kaikkeen siihen mitä pitäisi tehdä, saattaa arki jatkua yhtä kaaosmaisena työpäivän jälkeen. Aika hallitsee, eikä tiedä miten saisi ajan riittämään.

Oma hyvinvointi kärsii ja jatkuva kiire näkyy ja tuntuu.

Unohtelemme asioita ja työasiat tulevat jo uniin. Ne herättävät keskellä yötä ja saavat miettimään tekemättömiä töitä tai seuraavaa päivää. Jatkuessaan kiire ei johda mihinkään positiiviseen.

VALMENNUKSEEN SISÄLTYY HENKILÖKOHTAINEN SPARRAUS!

Miksi kirkasta ajanhallintasi -valmennus?

Silloin kun elämän eri osa-alueiden haasteet ja ongelmat alkavat vaikuttamaan hyvinvointiin negatiivisesti, alkaa se näkymään jaksamisessa ja pikkuhiljaa se näkyy myös työpaikalla.


Ajanhallinta voi pettää. Aika alkaa hallitsemaan, eikä se tunnu riittävän mihinkään. 


Silloin kun päivät ovat täynnä kaaosta, kiirettä, säntäilyä sinne tänne, hoitamattomia asioita, virheitä ja väsymystä, aikataulujen paukkumista yli, alkaa se tuntumaan omassa hyvinvoinnissa negatiivisesti.
 
Vaikka säntäilee kiireellä sinne tänne, ei saa mitään järkevää aikaiseksi. Kiire ja stressi lisääntyvät ja tuntuu, ettei saa aikaiseksi pienintäkään asiaa.


Tuossa tilanteessa on vaikea keskittyä niihin asioihin, joita oikeasti tulisi tehdä.

Jatkuva kiire stressaa ja alkaa tuntumaan ja näkymään negatiivisesti kehossa ja jaksamisessa. Kaikki eteen tulevat haasteet ja ongelmat tuntuvat entistä raskaammilta kantaa ja voimat uhkaavat loppua. 


Kierteen voi pysäyttää ja muuttaa suunnan!

Mitä valmennus sisältää?

Valmennus sisältää 6 h koulutuksen haluttuna ajankohtana livenä paikan päällä tai verkkokoutuksena.

Koulutukseen sisältyy henkilökohtainen alkukartoitus ja yhden tunnin (1h) henkilökohtainen sparraus (ovh 97€/hlö).

1

Ensiaskeleeet ajanhallintaan

Osallistuja selkeyttää oman tilanteen ja omaa ajankäyttöänsä. Hän tunnistaa tehottoman ja tehokkaan ajankäytön erot ja lähtee tekemään muutoksia ajankäyttöönsä omassa päivässään.


Osallistuja tiedostaa mitkä vaikutukset kiireellä on omaan hyvinvointiin ja koko tiimin hyvinvointiin.


Hän oppii suhtautumaan kiireeseen hyvinvointia tukevalla tavalla. Osallistuja saa avaimia kaaoksen ja kiireen hallintaan ja parantaa omaa hyvinvointiaan.


2

Ajanhallinnan tavoitteet

Osallistuja ymmärtää tavoitteet ja niiden merkityksen omalle hyvinvoinnille. Hän ymmärtää myös ajanhallinnan merkityksen yhtenä tärkeänä tavoitteena.


Osallistuja oppii luomaan tavoitteita, joihin hän voi sitoutua ja jotka tukevat hänen hyvinvointiaan ja jaksamistaan ja auttaa häntä motivoitumaan. 


Osallistuja kirkastaa omat tavoitteensa henkilökohtaisessa elämässä ja työelämässä. Näiden omien tavoitteidensa kautta hän tukee työssä jaksamistaan ja koko tiimin hyvinvointia sekä menestymistä. 


3

Ihannepäivä

Osallistuja saa avaimet oman ihannepäivän toteuttamiseen. Hän siirtyy kohti täydellistä viikkoa kaikilla elämänsä osa-alueilla.


Saamiensa avaimien avulla hän parantaa hyvinvointiaan ja jaksamistaan töissä ja työn ulkopuolella.


Osallistuja oppii hallitsemaan omaa ajankäyttöään ja kalenteriaan, jolloin aikaa, energiaa ja motivaatiota riittää työtehtävien hoitamiseen ja henkilökohtaisen arjen pyörittämiseen.


Osallistujalle vapautuu aikaa itselleen, perheelleen ja ystäville. Hyvinvointi paranee ja sillä on positiivisia vaikutuksia myös työpaikalla. 


4

Rautainen ajanhallinta

Osallistuja oppii ennakoimaan tilanteita, jotka voivat sysätä ajanhallinnan takaisin kaaokseen. 


Osallistuja saa työkaluja, joiden avulla hän saa kaikki oman elämän osa-alueet hallintaan.

Hän saa käyttöönsä menetelmän, jonka avulla hän pitää rautaista ajanhallintaa yllä myös jatkossa.


Osallistujan hyvinvointi paranee, kun kiire ja sekä stressi vähenevät. Säntäily, virheet ja konfliktit sekä ristiriidat työyhteisössä sekä työn ulkopuolelle vähenevät. 
Virpi Silonsaari / VS IDEA

Tiedän omasta kokemuksestani mitä vaikutuksia jatkuva kiire ja stressi, oravanpyörä tai haasteet työhteisössä voivat aiheuttaa hyvinvoinnille.


Kun työ vie kaikki mehut, kiire vie mennessään, motivaatio on hukassa, eikä energiaa riitä mihinkään ylimääräiseen, voi elämä muuttua sangen yksitoikkoiseksi ja ilottomaksi. 


Sillä on vaikutusta kaikkeen.


Energinen, aktiivinen ja motivoitunut työntekijä on kuin muisto aikaisemmilta ajoilta. Se kaikki heijastuu myös ympärilläsi oleviin ihmisiin, kotona ja työpaikalla. 


Jos tilanne jatkuu, näkyy se myös tuloksissa. Sen ei kuitenkaan tarvitse jatkua, sillä tilanteen voi muuttaa tilanteen jo varsin pienillä muutoksilla.

Mitä asiakkaat sanovat minusta?

Yksin en olisi tähän pystynyt

"Matka muutokseen on ollut Virpin seurassa aivan ihana ja olen niin kiitollinen hänelle – sillä yksin en olisi tähän pystynyt."

Sain tukea

"Yhteiset tapaamiset olivat kannustavia ja tosi mukavia"

Keskustelut on todella terapeuttisia ja tsemppaavia

"Tiedät oikeasti mistä puhut ja mitä käyn läpi. Nää meidän keskustelut on todella terapeuttisia ja tsemppaavia. Joka kerta pääsen taas eteenpäin."


Valmennuksen hinta: 
197 € /hlö + alv 24 % 


sisältäen

 6 h koulutuksen, henkilökohtaisen alkukartoituksen ja yhden tunnin (1h) henkilökohtaisen sparrauksen (ovh 97€/hlö)


Voit kysyä lisätietoja tai varata koulutuksen alla olevan lomakkeen kautta. Olen sinuun pian yhteydessä.
Tavoitat minut myös puhelimitse 040-508 9046.

Usein kysytyt kysymykset

Kenelle tämä koulutus sopii?

Mitä koulutus maksaa?

Mitä tarkoittaa henkilökohtainen sparraus?

Kuka on kouluttajana?

Kuinka pitkä koulutus on?

VS IDEA / Lupausten Portaat

>