fbpx

MITEN VOI SÄÄSTÄÄ RAHAA ILMAISELLA SOVELLUKSELLA? 

Mitä jos voisit säästää ostaessasi samoja tuotteita tai palveluja, joita ostat muutenkin?

Se on mahdollista.

On nimittäin yksi sovellus, joka mahdollistaa tämän. Ja sovellus on täysin ilmainen.

Eikä kyse ole pelkästään jonkun tietyn tuotteen tai palvelun ostamisesta tai tietyn toimialan yrityksistä, vaan kivijalkamyymälöitä ja verkkokauppoja niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Tämän ilmaisen sovelluksen kautta saat rahaa takaisin (casback) jokaisesta ostoksesta, jonka teet yhteistyöyrityksessä, on se sitten verkkokauppa tai kivijalkamyymälä tai sijaitsee se kotimaassa tai ulkomailla. 

Lisäksi saat rahanarvoisia pisteitä (ShoppingPoints) tuhansista yrityksistä ympäri Suomea ja maailmaa.

Mukana on yli 300.000 yhteistyöyritystä ja sama ilmainen sovellus toimii jo yli 50 maassa.

Ainoa mitä sinun tulee tehdä, on rekisteröidä ilmainen palvelu käyttöösi (maksuton) ja aloittaa shoppailu palvelun kautta.

Miksi rekisteröityisit? Mitä hyötyä sovelluksesta on sinulle?

VS IDEA / Lupausten Portaat on ollut osa Cashback World´n kansainvälistä ostoyhteisöä vuodesta 2018 lähtien. 

Se tarkoittaa käytännössä sitä, että tarjoamme asiakkaillemme etuja (Cashback ja ShoppingPoints-pisteet), kun he tekevät ostoksia verkkokaupassamme. Mutta sen lisäksi tarjoamme heille mahdollisuuden säästää omista ostoksistaan yli 300.000 yrityksessä eri puolilla maailmaa. 

Tarjoamme käyttöön ilmaisen sovelluksenjonka avulla sinäkin voit saada rahaa takaisin omista ostoksistasi kotimaassa ja ulkomailla. Se tarkoittaa, että jokaisesta ostoksestasi palautuu takaisin sinulle omaa rahaasi.

Cashback World on kansainvälinen ja monitoimialainen ostoyhteisö, yhteistyöyrityksiä on laidasta laitaan.

Palveluun rekisteröityneet (maksuton) saavatjopa 5 % rahaa takaisin (Cashback) ostostensa loppusummasta joka kerta, kun tekevät ostoksia jossakin yhteistyöyrityksessä.

Cashbackin lisäksi saa ostoksestaan ShoppingPoints -pisteitä, joka on rahanarvoinen (1 piste = 1€). Voit käyttää pisteesi osana kauppahintaa alentamaan tuotteen hintaa.

Saamasi cashback on prosentuaalinen.

Käytännössä se tarkoittaa sitä, ettei ostoksen koolla ole merkitystä, on se esimerkiksi kahvikupillinen, lounas, autonhuolto, hotellimajoitus, lentomatkat tai vaikka televisio. Saat aina rahaa takaisin (cashback) maksamastasi loppusummasta.

Cashback on rahaa.

Cashback on rahaa, se ei ole kuponki tai alennus, vaan se on rahaa. 

Se on rahaa, joka maksetaan suoraan ilmoittamallesi pankkitilille kuukausittain. Voit käyttää kerryttämääsi cashbackia myös ostoksiin, jolloin jokaisesta ostoksesta tulevalla cashbackilla maksat seuraavaa ostostasi. Näin joudut käyttämään vähemmän rahaa tähän ostokseesi ja voi olla, ettet joudu laittamaan lainkaan lisärahaa ostokseesi.

Saat rahaa takaisin (cashback) kaikista tekemistäsi ostoksista, joita teet yhteistyöyrityksissä kotimaassa tai ulkomailla, verkossa tai kivijalkamyymälässä. 

Yhteistyöyrityksiä on jo yli 300.000 yli 50 maassa. Verkkokauppoja on mukana yli 12.000. 
Ilmainen sovellus käy näissä kaikissa. 

Saatat ajatella, ettet osta mitään, joten sovellukselle ei ole käyttöä, vaikka se on ilmainen. 

Etkö osta yhtään mitään? Todennäköisesti ostat kuitenkin jotakin. Kuten esimerkiksi...

Vaatteita ja jalkineita

Todennäköisesti ostat vaatteita ja jalkineita, jopa merkkituotteita. Jos et joka päivä, niin aina tarvittaessa. Tai ehkä shoppailet verkossa joka päivä.

Miltä kuulostaa se, että voit  saada rahaa ostoksistasi takaisin?

Meikkejä 

Todennäköisesti ostat meikkejä tai ihonhoito-tuotteita. Saatat ostaa niitä kauppareissulla samalla kertaa, kun ostat ruoan. Tai rakastat meikkejä ja tilaat niitä verkosta viikoittain.

Haluaisitko saada rahaa myös näistä ostoksista takaisin?

Tarvikkeet kotiin ja työhön

Ostatko kotiin tai toimistolle paperia, elektroniikkaa, pesuaineita, lamppuja, pattereita, toimistotarvikkeita, sisustustuotteita, aikakauslehtiä tai vaikka sähköä, autonhuollosta puhumattakaan?

Todennäköisesti, mutta saatko niistä jo rahaa takaisin?

 Kampaamo- ja parturituotteet sekä palvelut

Todennäköisesti käyt parturissa tai kampaamossa. Kuitenkin  ostat hiustenhoitotuotteita, jos et kampaamostasi, niin jostakin muualta.

Haluaisitko saada rahaa   takaisin ostaessasi haluamiasi tuotteita?

Kuten näet, vaihtoehtoja löytyy ja tässä muutama lisää...


Lemmikille ruokaa...

Jos omistat lemmikin, niin  joudut ostamaan lemmikillesi myös ruokaa sekä erilaisia tarvikkeita arkeen, eikö vain?

Joko saat näistä ostoksistasi rahaa takaisin? Jos saat jo kanta-asiakasalennuksia, niin tiedätkö, että voit silti saada ostoksia rahaa takaisin?

Piilolinssit...

Jos käytät silmälaseja tai piilolinssejä, niin joudut jossakin vaiheessa myös uusimaan ne, eikö vain?

Haluaisitko tällä kertaa ostoksestasi rahaa takaisin?

Matkustus

Matkustatko kotimaassa tai ulkomailla?  Todennäköisesti majoitut hotellissa ja lennät mielummin kaupunkilomalle, kuin ajat sinne omalla autolla. 

Mikä on lekotellessa  hiekkarannalla, kun sai ostoksesta rahaa takaisin?

Teetä, kahvia tai vaikka suklaata...

Saatat olla kahvin tai teen ystävä, ehkäpä tilaat erikoissuklaata itsellesi tai lahjaksi.

Haluaisitko näistäkin ostoksistasi rahaa takaisin?

Edellä oli vain MURTO-OSA kaikesta siitä, mistä saat RAHAA TAKAISIN!


Ainoa asia minkä tarvitset, on maksuton sovellus, joka mahdollistaa kaiken tämän.

Sovellus on ilmainen ja voit rekisteröidä sen käyttöösi heti ilmaiseksi.

Vai haluatko jättää omat rahasi saamatta?

Shoppaile kotisohvalla verkkokaupoissa 24/7. Mukana jo yli 12.000 vaihtoehtoa.

Voit käyttää sovellusta kaikissa yhteistyöyrityksissä kotimaassa ja yli 50 muussa maassa. Sovellus on ilmainen.

Voit hyödyntää omat henkilökohtaiset alennuksesi tai etukoodisi ostoksestasi ja loppusummasta saat ostoedut normaalisti.

Kun matkustat, voit jo ennen matkaasi etsiä yhteistyöyrityksiä matkalta sekä määränpäästäsi. Sovellus ohjaa sinut helposti suoraan yhteistyöyritykseen ja se tarkoittaa sitä, että säästät selvää rahaa.

Toki voit jatkaa samojen tuotteiden ja palvelujen ostamista edelleen,
aivan kuten olet tehnyt tähänkin asti,
etkä edelleenkään saa ostoksistasi omaa rahaasi takaisin.

Mutta, kun otat käyttöösi ilmaisen sovelluksen, saat joka kerta ostoksestasi rahaa takaisin sekä sen lisäksi rahanarvoiset ShoppingPoints-pisteet.

Käytännössä saat siis takaisin OMAA RAHAASI, joka jää ilman sovellusta saamatta.

Haluatko heittää rahojasi hukkaan?

Saat sovelluksen ILMAISEKSI käyttöösi, vaikka et olisi ostanut mitään VS IDEA / Lupausten Portailta.  Tai et edes suunnittele tulevaisuudessa ostavasi mitään.

Sovelluksen käytössä ei ole mitään kustannuksia, ei näkyviä, eikä piilotettuja. Siinä ei ole liittymismaksuja, eikä kk-, eikä vuosimaksuja.

Voit rekisteröidä sovelluksen käyttöösi ja se on käyttövalmis heti rekisteröitymisesi jälkeen. Ja mikä parasta, saat tuen sovelluksen käyttöösi.

Hei, olen Virpi Silonsaari

VS IDEA / Lupausten Portaat liittyi yhteistyökumppaniksi ja otti sovelluksen asiakkailleen käyttöön vuonna 2019.
Itse olen käyttänyt sovellusta henkilökohtaisiin ostoksiini jo vuodesta 2018 alkaen. 

Olen iloinen siitä, että voin tarjota myös sinulle etuja kaikista tekemistäsi ostoksista, olivat ostot sitten Lupausten Portailta tai mistä tahansa muusta yhteistyöyrityksestä kotimaassa tai ulkomailta.

Jos jokin asia askarruttaa sinua niin tutustu UKK-osioon, jossa vastaan usein esitettyihin kysymyksiin. Mikäli et löydä sieltä vastausta, niin lähetä minulle sähköpostia ja vastaan sinulle mahdollisimman pian. 

 Voit ottaa sovelluksen ilmaiseksi käyttöösi tästä, vaikka et ostaisi mitään Lupausten Portailta. Haluan silti antaa kaikki edut käyttöösi.  

Rakkaudella
Virpi 

virpi silonsaari vsidea
USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Miten hyödyt sovelluksen käytöstä?

Joka kerta ostaessasi palveluita tai tuotteita mistä tahansa MyWorld-yhteistyöyrityksestä, saat ostoksistasi kahta rahanarvoista etua. Saat ostoksistasi rahana takaisin jopa 5 % (cashback) ja sen lisäksi saat ShoppingPoints- pisteitä.

Mitä Cashback on?

Cashback on RAHAA.


Cashback maksetaan haluamallesi tilille kuukausittain, kun cashbackia on kertynyt ostostasi vähintään 50€. Mikäli summa on pienempi, siirtyy maksu seuraavalle kuukaudelle. Cashback ei häviä mihinkään, vaikka se kertyisi pienissä erissä. 


Cashback on prosentuaalinen ja toimialakohtainen.

Mikä Shopping Points- on?

ShoppingPoints -piste on rahanarvoinen etusi.


 Voit käyttää pisteitäsi osana maksua yritysten tekemissä tarjouksissa.

Onko sovelluksessa fyysinen kortti?

Voit käyttää sovellusta  kännykällä, tietokoneella ja tabletilla. Voit myös ottaa käyttöösi ILMAISEN kännykkäapplikaation, jossa kanta-asiakaskorttisi kulkee helposti mukanasi sähköisessä muodossa.


Voit tulostaa oman etukorttisi omilta sivuiltasi heti rekisteröitymisesi jälkeen. Jos tarvitset siihen apua, niin laitathan viestiä info(at)lupaustenportaat.fi

Mihin yrityksiin kortti käy? Mistä yrityksistä saat etuja?

Saat edut (cashback ja ShoppingPoints-pisteet) kaikista mukana olevista MyWorld-yhteistyökumppaneiden palveluista ja tuotteista.  

Sovellus toimii yli 50 maassa. Mukana on yli 300.000 kumppania ja yli 12.000 verkkokauppaa. Kun ostat mitä tahansa palveluita tai tuotteita näistä yrityksistä Suomessa tai mistä tahansa maasta, saat joka kerta cashbackia (rahaa takaisin) jopa 5 %, sekä ShoppingPoints-pisteitä. 

Cashback on prosentuaalinen, joten saat saman toimialakohtaisen cashbackin ostaessasi 1,5 euron kahvikupillisen, satasen hotelliyön, 1.000 euron television tai matkan. 

Kuinka kauan kanta-asiakasjärjestelmä on ollut käytössä?

MyWorld on toiminut jo 19 vuotta. Mukana kanta-asiakasohjelmassa on yli 15.000.000 asiakasta ja yli 300.000 yhteistyöyritystä ja yli 12.000 verkkokuappaa.

Yhtiö työllistää 1.300 työntekijää. Suomen toimisto löytyy Helsingistä. 

VS IDEA / Lupausten Portaat otti kanta-asiakaskortin käyttöön v. 2019.

Miten saat sovelluksen käyttöösi ja kaikki edut?

Saat edut käyttöösi heti rekisteröitymisen jälkeen. Voit rekisteröidä sovelluksen käyttöösi tästä linkistä.

Sovellus on ILMAINEN ja etukorttisi on heti käyttövalmis rekisteröitymisen jälkeen. 

Miksi joudut rekisteröitymään saadaksesi edut?

Kyse on sinun eduistasi ja sinulle maksettavasta cashbackista sekä saamistasi ShoppingPoints- pisteistä.

Jotta rahalliset edut voidaan kohdistaa sinuun, tulee sinun rekisteröityä. Rekisteröityminen käy helposti.

Mitä jos et osaa käyttää sovellusta tai kanta-asiakaskorttiasi?

Olen apunasi kaikkiin korttiisi liittyviin asioihin, joten voit olla minuun yhteydessä.

Autan sinua mielelläni. Lähetä minulle sähköpostia tästä linkistä, niin vastaan mahdollisimman pian. 

Et osaa rekisteröityä tai et pääse eteenpäin?

Olen apunasi kaikkiin korttiisi liittyviin asioihin, joten voit olla minuun yhteydessä.

Autan sinua mielelläni. Lähetä minulle sähköpostia tästä linkistä, niin vastaan mahdollisimman pian. 

Haluatko lisätietoja?

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi niin lähetä minulle sähköpostia [email protected] . Vastaan sinulle mahdollisimman pian. 

Lupausten Portaat / VS IDEA

>