KANTA-ASIAKASKORTTI SäästäÄ rahaa.

Lupausten Portaiden kanta-asiakaskortti säästää rahaa. Voit rekisteröidä kortin käyttöösi ilmaisen sovelluksen avulla. Rekisteröinnin jälkeen säästät ostaessasi samoja tuotteita tai palveluja, joita ostat muutenkin.

Onko se mahdollista?

KYLLÄ, sillä on yksi sovellus, joka mahdollistaa tämän. Ja mikä parasta, sovellus ja kanta-asiakaskortti on täysin ilmainen.

Kyse ole jonkun tietyn tuotteen tai palvelun ostamisesta Lupausten Portailta. Kyse on rahanarvoisista eduistasi, kun teet ostoksia eri kivijalkamyymälöissä ja verkkokaupoissa kotimaassa ja ulkomailla.

kanta-asiakaskortti tuo Rahaa takaisin omista ostoksista.

Ilmaisen sovelluksen kautta saat rahaa takaisin (casback) jokaisesta ostoksesta, jonka teet missä tahansa yhteistyöyrityksessä. Ei ole merkitystä onko kyseessä verkkokauppa vai kivijalkamyymälä kotimaassa vai ulkomailla. 

Cashbackin lisäksi saat rahanarvoisia pisteitä tuhansista yrityksistä ympäri Suomea ja maailmaa.

Sovelluksessa on mukana yli 300.000 yhteistyöyritystä ja yli 20.000 verkkokauppaa. Ja sama ilmainen sovellus toimii yli 50 maassa.

Ainoa mitä sinun tulee tehdä, on rekisteröidä ilmainen palvelu käyttöösi (maksuton) ja aloittaa shoppailu palvelun kautta.

Kyse ei ole siitä, että joutuisit ostamaan tuotteita mitä et tarvitse. Kyse on siitä, että voit jatkaa samojen tuotteiden ostamista mitä olet ostanut tähänkin asti. Ero entiseen on se, että jatkossa saat jokaisesta ostoksestasi rahaa takaisin.

Etusi ovat käytössäsi välittömästi rekisteröitymisen jälkeen. Rekisteröityminen on maksuton.

Mitä hyötyä sovelluksesta on sinulle?

VS IDEA / Lupausten Portaat on ollut osa myWorld´n kansainvälistä ostoyhteisöä vuodesta 2018 alkaen. 

Tarjoan asiakkailleni etuja (Cashback ja ostopisteet), kun he tekevät ostoksia Lupausten Portaiden verkkokaupassa. Sen lisäksi tarjoan mahdollisuuden säästää omista ostoksista yli 300.000 muussa yrityksessä ja yli 20.000 verkkokaupassa Suomessa ja yli 50 maassa.

Ja sinulla on mahdollisuus saada nämä samat edut, vaikka et ostaisi Lupausten Portailta yhtään mitään. Saat käyttöösi ilmaisen sovelluksen, jonka avulla voit saada rahaa takaisin omista ostoksistasi.

Se ei tarkoita sitä, että tuotteen tai palvelun hinta olisi korkeampi, jotta saisit edut. Saat edut alennustesi jälkeen ja myös tarjoushinnoista.

myWorld on kansainvälinen ja monitoimialainen ostoyhteisö. Yhteistyöyrityksiä on laidasta laitaan.

Kun rekisteröidyt palveluun (maksuton) saat jopa 5 % rahaa takaisin (Cashback) ostostesi loppusummasta joka kerta, kun teet ostoksia mukana olevassa yhteistyöyrityksessä.

Cashbackin lisäksi saat myös ostopisteitä, jotka ovat rahanarvoisia (1 piste = 1€). Voit käyttää saamasi pisteet osana kauppahintaa alentamaan tuotteen hintaa.

Saamasi cashback on prosentuaalinen. Se tarkoittaa sitä, ettei ostoksen koolla ole merkitystä. Ostoksesi voi olla esimerkiksi kahvikupillinen, lounas, autonhuolto, hotellimajoitus, lentomatka tai vaikka tietokone tai autonrenkaat.

Saat aina rahaa takaisin (cashback) ja pisteet ostoksesi loppusummasta.

Cashback on rahaa. Se ei ole kuponki tai alennus, vaan se on rahaa. Se on rahaa, joka maksetaan suoraan ilmoittamallesi pankkitilille kuukausittain.

Voit halutessasi käyttää kerryttämääsi cashbackia myös ostoksiin. Näin maksat cashbackilla seuraavia ostoksia. Voit käyttää vähemmän rahaa ostokseesi ja voi olla, ettet joudu laittamaan lainkaan lisärahaa ostokseesi.

Saatat ajatella, ettet osta mitään, joten kanta-asiakaskortti ei ole sinua varten.

Etkö osta yhtään mitään? Todennäköisesti ostat kuitenkin jotakin. Kuten esimerkiksi…

Vaatteita ja jalkineita: Todennäköisesti ostat vaatteita ja jalkineita, jopa merkkituotteita. Jos et joka päivä, niin aina tarvittaessa. Tai ehkä shoppailet verkossa joka päivä. Mitä jos kanta-asiakaskortti toisi rahaa näistä ostoksistasi takaisin?

Meikkejä tai ihonhoitotuotteita:  Todennäköisesti ostat meikkejä tai ihonhoito-tuotteita. Saatat ostaa niitä samalla kertaa, kun käyt kaupassa. Tai rakastat meikkejä ja tilaat niitä verkosta viikoittain. Haluaisitko saada rahaa takaisin myös näistä ostoksista?

Tarvikkeita kotiin, toimistoon ja työhön: Ostatko kotiin tai toimistolle paperia, elektroniikkaa, pesuaineita, lamppuja, pattereita, toimistotarvikkeita, sisustustuotteita, aikakauslehtiä tai vaikka sähköä, autonhuollosta puhumattakaan?Todennäköisesti, mutta saatko niistä jo rahaa takaisin?

Kampaamo- ja parturituotteet sekä palvelut: Todennäköisesti käyt parturissa tai kampaamossa. Tai jos et käy, niin kuitenkin ostat hiustenhoitotuotteita, jos et kampaamostasi niin jostakin muualta. Haluaisitko saada rahaa  takaisin ostaessasi haluamiasi tuotteita?

Kuten näet, vaihtoehtoja löytyy ja tässä muutama lisää…

Jos omistat lemmikin, joudut ostamaan lemmikillesi ruokaa sekä erilaisia tarvikkeita arkeen. Joko saat näistä ostoksistasi rahaa takaisin? Jos saat jo kanta-asiakasalennuksia niin voit silti saada ostoksistasi rahaa takaisin?

Jos käytät silmälaseja tai piilolinssejä, niin joudut jossakin vaiheessa myös uusimaan ne. Haluaisitko tällä kertaa ostoksestasi rahaa takaisin?

Matkustatko koti- tai ulkomailla? Entä yövytkö hotellissa? Todennäköisesti, ainakin joskus. Saatat jopa rakastaa matkustamista ja teet useamman matkan vuodessa. Todennäköisesti majoitut hotellissa ja lennät mielummin kaupunkilomalle, kuin ajat sinne omalla autolla. Mikä on lekotellessa hiekkarannalla tai tutustua kaupunkikohteeseen, kun saa ostoksesta rahaa takaisin?

Saatat olla kahvin tai teen ystävä, ehkäpä tilaat erikoissuklaata itsellesi tai lahjaksi. Haluaisitko näistäkin ostoksistasi rahaa takaisin?

Tilaatko lehtiä kotiin tai vaikka toimistolle? Haluaisitko niistäkin rahaa takaisin?

Edellä oli vain murto-osa kaikesta siitä, mistä saat rahaa takaisin! Tarvitset ainoastaan maksuttoman sovelluksen, joka mahdollistaa kaiken tämän. Sovellus on ilmainen ja voit rekisteröidä sen käyttöösi heti ilmaiseksi.

Vai haluatko jättää omat rahasi saamatta?

Voit shoppailla kotisohvalla verkkokaupoissa 24/7. Mukana jo yli 20.000 vaihtoehtoa. Voit käyttää sovellusta kaikissa yli 300.000 yhteistyöyrityksessä kotimaassa ja yli 50 maassa. 

Sovellus on ilmainen.

Voit hyödyntää omat henkilökohtaiset alennuksesi tai etukoodisi ostoksestasi ja saat loppusummasta cashbackin ja pisteet normaalisti.

Kun matkustat, voit jo ennen matkaasi etsiä yhteistyöyrityksiä matkalta sekä määränpäästäsi. Sovellus ohjaa sinut helposti suoraan yhteistyöyritykseen ja se tarkoittaa sitä, että säästät selvää rahaa. Kotimaassa ja ulkomailla.

Sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

Voit jatkaa samojen tuotteiden ja palvelujen ostamista edelleen, aivan kuten olet tehnyt tähänkin asti. Et edelleenkään saa ostoksistasi omaa rahaa takaisin.

TAI

Otat käyttöösi ilmaisen sovelluksen ja kanta-asiakaskortti mahdollistaa joka kerta ostoksestasi rahaa takaisin sekä rahanarvoiset ostopisteet. Käytännössä saat takaisin omaa rahaasi, joka jää ilman sovellusta saamatta.

Haluatko heittää rahojasi hukkaan?

Saat sovelluksen ilmaiseksi käyttöösi, vaikka et olisi ostanut mitään VS IDEA / Lupausten Portailta. Saat sovelluksen käyttöösi vaikka et edes suunnittele tulevaisuudessa ostavasi mitään.

Sovelluksen käytössä ei ole mitään kustannuksia, ei näkyviä, eikä piilotettuja. Siinä ei ole liittymismaksuja, eikä kk-, eikä vuosimaksuja.

Voit rekisteröidä sovelluksen käyttöösi ja se on käyttövalmis heti rekisteröitymisesi jälkeen. Ja mikä parasta, mikäli tarvitset apua sovelluksen rekisteröinnissä tai käytössä, autan sinua siinä.

kanta-asiakaskortti säästää rahaa

Hei, olen Virpi Silonsaari

VS IDEA / Lupausten Portaat liittyi yhteistyökumppaniksi ja otti sovelluksen asiakkailleen käyttöön vuonna 2019. Itse olen käyttänyt sovellusta henkilökohtaisiin ja yrityksen ostoksiin jo vuodesta 2018 alkaen. 

Olen iloinen, että voin tarjota myös sinulle etuja kaikista tekemistäsi ostoksista, olivat ostot sitten Lupausten Portailta tai mistä tahansa muusta yhteistyöyrityksestä kotimaassa tai ulkomailta.

 Voit ottaa sovelluksen ilmaiseksi käyttöösi tästä, vaikka et ostaisi mitään Lupausten Portailta. Saat silti kaikki edut käyttöösi.  

Rakkaudella
Virpi 

PS. Jos jokin asia askarruttaa sinua niin laita minulle viestiä info(at)lupaustenportaat.fi niin vastaan kysymyksiisi mahdollisimman pian.