fbpx

”Miten ihmeessä saisi porukan motivoitumaan tästä projektista?" 

Miten voin motivoida itseäni, tiimiäni tai työkaveria?


Miten saisi porukan suorastaan innostumaan tekemisestä?


Innostu ja onnistu- valmennus

Mielessä saattaa pyöriä edellisen kaltaisia kysymyksiä, kun pähkäilee milloin olisi hyvä ajankohta esitellä tuleva projekti tai yritystä koskeva muutos omalle tiimille. 


Tuossa tilanteessa saatamme miettiä erilaisia keinoja miten kertominen kannattaisi tehdä.


Saatamme jopa pyrkiä siirtämään asian esittelyä viimeiseen mahdollisuuteen asti, sillä tiedämme jo etukäteen minkälaisen vastaanoton uusi projekti aiheuttaa. 


Joukossa on niitä, jotka ovat heti innolla mukana uuden edessä ja niitä, jotka eivät niin innostu. Mutta voimme kuitenkin luottaa heidän työpanokseensa.


Entä ne, jotka ovat muutoksia ja uudistuksia vastaan? Ne, jotka vastustavat asiaa jo ennen kuin edes tietävät mistä on kyse tai ennen kuin ehtii edes kertoa asiasta.  

 

Miten saisi ihmiset motivoitumaan siitä, mitä pitäisi yhdessä saada aikaiseksi? 

Miten onnistuu ilman, että muutosvastarinta laittaa jarruja matkaan jo ennen kuin varsinainen startti on edes otettu?

 

Tai miten pysyisi itse motivoituneena, jos on ainoa intoa täynnä oleva koko porukassa? Entä miten motivoi kollegaa, jos kaveri yrittää lannistaa sinut sekä muun tiimin omilla näkemyksillään?

Entä jos onkin itse se, joka haluaa laittaa jarruja projektiin? Tai on kadottanut motivaation ja työ on alkanut maistua puulta.

valmennukseen sisältyy henkilökohtainen sparraus!

Miksi innostu ja onnistu -valmennus?

Kun elämän eri osa-alueiden haasteet ja ongelmat alkavat vaikuttamaan hyvinvointiin negatiivisesti, alkaa ne näkymään jossain hetkessä myös työpaikalla.


Aiemmin energinen ja aktiivinen työntekijä voi muuttua passiiviseksi ja tehokas työntekeminen voi muuttua varsin tehottomaksi. Jos ei heti, niin pikkuhiljaa sitä mukaa, kun jaksamisen kanssa tulee ongelmia. Paukkuja ei yksinkertaisesti saata riittää työssä jaksamiseen.


Siinä tilanteessa innostus ja motivaatio voivat olla vain kaukainen haave tai ainoastaan kauniita sanoja kiireisessä ja stressaavassa tilanteessa.  

Henkilökohtaisen elämän haasteet ja ongelmat voivat viedä voimat kokonaan. Asiaa ei auta työelämän kiire, stressaavat työpäivät tai jatkuvat muutokset tai haasteet työyhteisössä. Ne ylikuormittaa entisestään.  


Haasteiden ei tarvitse olla suuria ja maata mullistavia, että ne vaikuttaisivat hyvinvointiin. Jo pienetkin ongelmat voivat vaikeuttaa elämää kotona ja työpaikalla. 


Aiemmin muutokset avoimesti ja innokkaana vastaanottanut työntekijä saattaa muuttua hiljaiseksi taustalle, eikä mikään tunnu enää motivoivan häntä. Ei oma työ, eivätkä uudet mahdollisuudet.


Tuossa hetkessä negatiivisuus voi nostaa päätään. Ja mikä pahinta, tuo ilmapiiri leviää kulovalkean lailla, ellei asialle tehdä jotakin. 

Mitä valmennus sisältää?

Valmennus sisältää 6 h koulutuksen haluttuna ajankohtana livenä paikan päällä tai verkkokoulutuksena.

Valmennuksen hinta 197 € /hlö + alv 24% (minimilaskutus 950€ + alv 24%).


Koulutukseen sisältyy henkilökohtainen alkukartoitus ja yhden tunnin (1h) henkilökohtainen sparraus (ovh 97€/hlö).


1

Oma tilanne ja mahdollisuudet

Osallistuja selvittää omia mahdollisuuksiaan onnistua. Hän vahvistaa omia vahvuuksiaan ja huomioi niitä asioita, jotka kaipaavat vahvistamista.  Hän selkeyttää oman tilanteensa ja käytössään olevia työkaluja.


Osallistuja pystyy parantamaan omaa hyvinvointiaan ja jaksamistaan sekä töissä, että työn ulkopuolella. 


Osallistuja oppii huomaamaan asioita, jotka ohjaavat hänen käyttäytymistään ja hän pääsee kääntymään onnistumisen polulle.


2

Tavoitteet ja odotukset

Osallistuja ymmärtää yrityksen tavoitteet sekä omien tavoitteiden merkityksen onnistumiselle ja koko tiimin menestymiselle.

Osallistuja oppii luomaan itselleen motivoivia ja innostavia tavoitteita ja pystyy tarkastelemaan tavoitteitaan realistisesti. 


Osallistuja tiedostaa omien odotustensa ja motivaationsa merkityksen omalle ja

koko tiimin onnistumiselle. Hän ymmärtää myös oman merkityksensä työyhteisön ilmapiirille. 


3

Luottamus ja sen kasvattaminen

Osallistuja saa työkaluja, joiden avulla hän kasvattaa luottamusta itseensä. Työkalujen avulla hän voi vaikuttaa positiivisesti koko työyhteisön ilmapiiriin ja menestymiseen. 


Osallistuja oppii suhtautumaan haasteisiin ja ongelmiin ilman draamoja tai konflikteja työyhteisössä. Hän pystyy omalla toiminnallaan myös ennalta ehkäisemään niitä. 


Osallistuja saa avaimia omien haasteiden ja pelkojen käsittelyyn.


Hän pystyy hallitsemaan omia pelkojaan kohdatessaan haasteita ja ongelmia henkilökohtaisessa elämässä, asiakaspinnassa, työyhteisössä ja työelämässä. 


Hän ymmärtää mistä hänen omat esteensä onnistumiseen ja menestymiseen syntyvät ja hän pystyy päästämään niistä irti.


4

Menestyksen avaimet

Osallistuja kirkastaa oman vision sekä yhteisen vision, jotka ohjaavat toimintaa eteenpäin. 


Osallistuja saa käyttöönsä menestyksen avaimet, joiden avulla hän pystyy tekemään oikeita asioita oikeaan aikaan oikealla tavalla.


Osallistuja saa konkreettiset toimintamallit, joiden avulla hän pystyy parantamaan omaa hyvinvointiaan.


Hän pystyy toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla, energisenä, motivoituneena, innostuneena sekä positiviisena työssä ja työn ulkopuolella.


Virpi Silonsaari / VS IDEA

Tiedän omasta kokemuksesta mitä vaikutuksia jatkuva kiire ja stressi, oravanpyörä tai haasteet työhteisössä voivat aiheuttaa hyvinvoinnille.


Kun työ vie kaikki mehut, kiire vie mennessään, motivaatio on hukassa tai energiaa ei riitä mihinkään ylimääräiseen, voi elämä muuttua sangen yksitoikkoiseksi ja ilottomaksi. 


Sillä on vaikutusta kaikkeen.


Energinen, aktiivinen ja motivoitunut työntekijä on kuin muisto aikaisemmilta ajoilta. 


Se kaikki heijastuu myös ympärillä oleviin ihmisiin, kotona ja työpaikalla. 


Jos tilanne jatkuu, näkyy se myös tuloksissa. Sen ei kuitenkaan tarvitse jatkua, sillä tilanteen voi muuttaa jo varsin pienillä asioilla.

Mitä asiakkaani sanovat minusta?

Virpiltä saa hyvät avaimet

Positiivisuus lisää positiivisuutta eli ajattelen myönteisemmin. Ikävätkin asiat on silloin helpompi käsitellä ja vatvominen jää vähemmälle. Tähän mennessä oppimani ja oivaltamani asiat vaikuttavat jaksamiseen todella paljon ja Virpiltä saa hyvät avaimet tähän. Virpi on valmentajana lempeä, mutta johdonmukainen.  Silloin, kun jokin harmittaa ja ei pääse eteenpäin, hän kyllä keksii ratkaisun.

Virpi on erittäin sitoutunut

Hän perehtyy yksilöllisiin tarpeisiin, kuunnellen asiakkaan toiveita sekä muutoksen tarpeita.
Virpi on aidosti rinnalla kulkija.
Omien kokemustensa kautta Virpistä on tullut kokemusasiantuntija ja siksi tämä homma toimii!!!

Kuin yksilövalmennuksessa

Virpi on ystävällinen ja sympaattinen. Tasapainoisena ja fiksuna valmentajana hän huomioi kaikki ryhmän jäsenet aivan kuin olisimme yksilövalmennuksessa.

Valmennuksen hinta : 
197 €/ hlö + alv 24%


Valmennus sisältää 6 h koulutuksen, henkilökohtaisen alkukartoituksen sekä 
 yhden tunnin (1h) henkilökohtaisen sparrauksen (ovh 97€/hlö). 

Minimilaskutus 950 € + alv 24 %.Voit kysyä lisää tai varata koulutuksen alla olevan lomakkeen kautta. Olen sinuun pian yhteydessä.
Tavoitat minut myös puhelimitse 040-508 9046.

Usein kysytyt kysymykset

Kenelle tämä koulutus sopii?

Mitä koulutus maksaa?

Mitä tarkoittaa henkilökohtainen sparraus?

Kuka on kouluttajana?

Kuinka pitkä koulutus on?

VS IDEA / Lupausten Portaat

>