|

Haasteelliseksi homma menee yrittäessä sovittaa palasia omaan elämään.

Usein omia tavoitteita ja unelmia yritetään saavuttaa yksin ja vailla minkäänlaista tukea. Vaikka olisit haalinut itsellesi kaiken saatavilla olevan tiedon, et silti välttämättä onnistu saavuttamaan haluamiasi asioita omaan elämään.

Ei nimittäin riitä, että käytät viikko- tai kuukausitolkulla aikaa tiedon etsimiseen. Varsinainen työ alkaa vasta sen jälkeen.

Haasteelliseksi homma menee siinä vaiheessa, kun yrität laittaa palasia paikalleen ja yrität löytää juuri ne työkalut, jotka toimivat itselläsi omassa arjessa ja sopivat omaan elämääsi.

Kaiken opiskelemasi ja haalimasi tiedon jälkeen alkaa vasta varsinainen työ.

Se tarkoittaa käytännössä sitä, että sinun tulee alkaa testaamaan löytämiesi juttujen toimivuutta itselläsi, omassa arjessasi ja elämässäsi. 

Ja mitä enemmän sinulla on tietoa, sitä vaikeampaa se on ja sitä kauemmin testaaminen ja oikeiden työkalujen löytäminen vie aikaa.

Usein saatamme käyttää testaamiseen viikkoja, kuukausia ja jopa vuosia. Lopputuloksena saattaa kuitenkin olla puhdas nolla.

Todennäköisesti kuitenkin epäonnistumme ja lopulta koko hommassa ei tunnu olevan enää mitään järkeä. 

Kuin yrittäisi koota palapeliä, jossa mikään palanen ei tunnu sopivan mihinkään.

Saatat lannistua ja purkaa jo puolessa välissä olevan palapelin ja laittaa palaset takaisin laatikkoon kaapin pohjalle odottamaan inspiraatiota tai parempaa ajankohtaa sen tekemiseen.

Ehkä aloitat jossakin hetkessä jälleen alusta tai ehkä et.

Olen itsekin yrittänyt saavuttaa tavoitteitani ja unelmiani yksin itsenäisesti. Opiskelin ja hain tietoa eri lähteistä niin, että pää pursusi kaikesta informaatiosta.

Kaiken tuon tietomäärän keskellä ei kuitenkaan mitään konkreettista ollut vielä tapahtunut. Ainoastaan aikamoinen määrä aikaa ja rahaa, hermoista puhumattakaan.

Kaikki oppitut asiat ja tietomäärä odottavat konkreettisia toimia. Eri työkalut pitää laittaa testaukseen omaan arkeen ja omaan elämään.

Se ei käy hetkessä, eikä se välttämättä ole helppoa. Ainakaan, jos joudut opettelemaan kantapään kautta.

Voit tehdä samalla tavalla kuin minä tein, mutta kantapään kautta oppiminen ei ole asia, jota suosittelen sinulle.

Voit päästä paljon helpommalla.

Anna muiden tehdä suurin työ puolestasi.

Tavoitteita ja unelmia on paljon helpompi saavuttaa silloin, kun joku muu on tehnyt jo ison työn puolestasi.

Ajattele miten helppoa on ottaa valmiit ratkaisut käyttöön, kun joku muu on käyttänyt omaa aikaansa tiedon etsimiseen ja eri työkalujen testaukseen.

Ja mikä parasta … joku on jo tehnyt virheet puolestasi ja löytänyt työkalut, jotka oikeasti toimivat. 

Unelmat ja tavoitteet on helpommin saavutettavissa kuin uskotkaan tällä hetkellä.

Lue myös tämä: Voiko unelmat ja tavoitteet saavuttaa helposti?

Rakkaudella
Virpi

LATAA MAKSUTON TYÖKIRJA

Lataamalla maksuttoman alkukartoituksen, liityt samalla Lupausten Portaiden sähköpostilistalle. Sähköpostilistalla oleminen ei sido eikä velvoita sinua mihinkään ja voit poistua sieltä milloin tahansa, jokaisen viestin lopussa olevan ”Poistu listalta” linkin kautta.

Marketing by

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *