fbpx

Tiedätkö mitä vaikutusta unelmien toteuttamiseen on itsensä ja omien tarpeiden vähättelyllä, itsensä arvostelulla tai itsensä pienentämisellä?

Vastaus on itse asiassa hyvin yksinkertainen. Mutta myös ratkaisu on hyvin yksinkertainen. Se on jopa niin yksinkertainen, että kun vihdoin oivallat sen, huomaat että se on nenäsi edessä juuri tälläkin hetkellä.


Se on ainoastaan hyvä asia!

Koska se kertoo sen, että muutos on mahdollista ihan kenelle tahansa, olipa lähtötilanne millainen hyvänsä. 

Sinun ei tarvitse olla rikas, hoikka, hyvinvoiva tai edes täydellinen onnistuaksesi. Riittää, että olet juuri sellainen
kuin tällä hetkellä olet.

Esittelyssä Vapauta sisäinen voimasi -verkkokurssi.

"Sinusta näkee, että olet oikeasti kokenut asiat, joista puhut. Pystyt samaistumaan minuun ja tiedät mitä käyn läpi. Pystyt auttamaan. Kiitos:)"

Vapauta sisäinen voimasi -verkkokurssi on kaikkea tätä:

  • Se on rakennettu siten, että se toimii lähtötilanteesta huolimatta. Pääset välittömästi soveltamaan juuri oikeita työkaluja omaan elämäntilanteeseesi ja hyvinvointiisi.
  • Se auttaa sinua rakentamaan vankan pohjan omalle hyvinvoinnillesi ja onnellisemmalle elämälle.
  • Se lisää varmuuttasi ja tyytyväisyyttäsi itseäsi ja elämääsi kohtaan. Työkalujen avulla saat hallinnan tunnetta ajoittain jopa kaoottiselta tuntuvaan elämääsi.
  • Se antaa sinulle lempeän ja armollisen tavan saavuttaa juuri niitä asioita elämääsi, joita oikeasti haluat.
  • Se auttaa sinua päästämään irti negatiivisuudesta, katkeruudesta ja muista itsellesi haitallisista tunteista. 
  • Se auttaa sinua päästämään irti itsesi tai omien tarpeittesi vähättelystä ja itsesi pienentämisestä. 

Haluamme isoja muutoksia mahdollisimman nopeasti! Se on täysin normaalia, ja olet ehkä itsekin joskus halunnut sitä.

...kun laskupino pöydän päällä kasvaa, haluat nopeasti jostain rahaa.

...tai kun saat postissa kutsun 50- tai 60-vuotissynttäreille tai ystävän tyttären häihin, menet välittömästi vaa’alle ja kurkistat vaatekaappiin. Pahus, se edelliskesän mekko ei enää menekään päälle.

...tai kun työpaikalla sinua syytetään turhaan jostakin sellaisesta, jota et ole tehnyt. 

...tai kun ystävät soittavat sinulle ja kaatavat kaiken pahan olonsa sinun niskaasi – välittämättä miltä sinusta ehkä juuri sillä hetkellä tuntuu…

Näissä kohdissa haluamme muutoksen heti. Isot muutokset vaativat kuitenkin paljon ponnisteluja ja energiaa. Ja niitä meillä ei välttämättä ole.

Siksi parempi keino on tehdä pieniä muutoksia säännöllisesti. Mieti hetki polkupyörällä ajoa. Kun apupyörät otettiin pois, ajaminen ei onnistunut ensimmäisellä eikä toisellakaan kerralla. Piti opetella vähän kerrassaan. Ensin hakea tasapainoa, sitten polkea ja lopuksi ohjata. Ja jarrujakin oli hyvä käyttää!

Tuntuupa sinusta nyt miltä tahansa, lupaan sinulle, että muutos on mahdollinen. Sinun tarvitsee vain ottaa ensimmäinen askel.

Tiedän, että ensimmäinen askel voi olla vaikein. Et ole kuitenkin yksin tunteesi kanssa. Vaikka ensimmäinen askel on vaikein, on sen ottaminen kuitenkin elintärkeä oman onnistumisesi kannalta. Sen jälkeen on jo helpompaa.

Eräs ystäväni oli muutama vuosi samassa tilanteessa. Hän on työssäkäyvä kahden aikuisen lapsen äiti. Hänellä on kymmenien vuosien pituinen avioliitto nuoruuden ihastuksensa kanssa. 

Aviomies rakastaa häntä ja tukee häntä kaikessa, mutta siitäkin huolimatta ystäväni ei tuntenut itseään rakastetuksi tai tyytyväiseksi itseensä. Se vaikutti hänen elämäänsä, kuten myös hänen parisuhteeseensa.

Ystäväni kuvailee itseään "isän tytöksi." Isä oli se, joka piti ystäväni puolia, kun sisarukset tekivät kolttosiaan syyttäen ystävääni. Äitiin suhde jäi etäiseksi. Piti olla kiltti tyttö, eikä itseään saanut korostaa tai asettaa muiden edelle. 

Ystäväni halusi itse olla täysin erilainen äitinä. Pyrkimys täydellisyyteen ja kiltin tytön viitta ovat kulkeneet mukana aikuisiälle. Asiaa eivät auttaneet haastavat sisarussuhteet ja lapsuuden kokemukset, jotka tuntuivat ikävänä pistona sydämessä ja aiheuttivat mielipahaa ja katkeruutta, kateellisuudesta puhumattakaan. 

Vuosikausien taistelun jälkeen ystäväni kyllästyi omaan peilikuvaansa ja oloonsa. Oli tullut aika tunnustaa itselleen, ettei hän pysty itse ratkaisemaan asiaa ja päätti rohkaistua ottamaan yhteyttä.

Ensimmäinen askel, se että hän päätti uskaltaa ottaa yhteyttä, on ollut yhteisellä matkallamme kaikkein vaikein. Se oli pelottavaa ja melkein jäi tekemättä. Onneksi ystäväni uskalsi ottaa tuon askeleen, sillä vauhti kohti uutta ja parempaa on ollut suorastaan huikeaa seurattavaa.  

Ystäväni oivalsi avullani hyvin nopeasti mitä hän tarvitsi ja mistä johtui se, että hän oli jumissa omassa tilanteessaan. Hän huomasi, ettei asiaa pystynyt ratkaisemaan yhdessä yössä, vaan se veisi aikaa. Tuo aika olisi luopumista vanhasta, jotta uuden paremman ajan olisi mahdollista virrata elämään.

Tuo oivallus oli elintärkeä hänen matkallaan. Sillä ilman tuota oivallusta hän olisi edelleen samassa tilanteessa, tehnyt edelleen itselleen ja omalle hyvinvoinnilleen vääriä valintoja ja päätöksiä ja olisi yrittänyt olla jotakin, mikä ei ollut lainkaan häntä itseään. Hän olisi jatkanut kiltin tytön roolissa yrittäen miellyttää jatkuvasti muita ja samalla unohtanut itsensä, omat tarpeensa ja oman hyvinvointinsa. 

Vanhasta luopuminen on tarkoittanut tunteita itkusta ja pahasta mielestä, epäonnistumisesta ja myöskin ilosta, naurusta ja onnesta, joita olemme käyneet yhdessä läpi.

Jokaisen itkun, pahan mielen, epäonnistumisen jälkeen ystäväni on ottanut jälleen ison harppauksen kohti elämää, jonka hän haluaa itselleen. 

Minä haluan, että sinä saat Vapauta sisäinen voimasi -kurssin aikana saman oivalluksen. Että jokaisessa muutoksessa on olemassa aika, jonka aikana joudut vielä olemaan epämukavuusalueella. Haluat saavuttaa unelmasi, mutta ennen sitä on vielä päästettävä irti vanhasta.

Se voi aiheuttaa surua, itkua, pelkoa ja häpeää. Mutta lupaan, että kun tuo aika päättyy, kaikki on ollut sen arvoista.

Vapauta sisäinen voimasi -verkkokurssi

Kurssin hinta 97 € (sis. alv 10 %). 

 Maksujenvälittäjänä luotettava suomalainen Paytrail. Kurssilla on 14 päivän 100 %:n
rahat takaisin -takuu.

Mitä asiakkaani sanovat minusta?

Virpi on erittäin sitoutunut siihen, mihin ryhtyy

Hän perehtyy yksilöllisiin tarpeisiin, kuunnellen asiakkaan toiveita sekä muutoksen tarpeita.
Virpi on aidosti rinnalla kulkija.
Omien kokemustensa kautta Virpistä on tullut kokemusasiantuntija ja siksi tämä homma toimii!!!

Suosittelen lämpimästi Virpiä

Virpi ymmärtää aikuisen naisen realiteetit ja sudenkuopat.
Matka muutokseen on ollut Virpin seurassa aivan ihana ja olen niin kiitollinen hänelle – sillä yksin en olisi tähän pystynyt.

Virpi pystyy samaistumaan minuun

Sinusta näkee, että olet oikeasti kokenut asiat, joista puhut. 
Pystyt samaistumaan minuun ja tiedät mitä käyn läpi. 
Pystyt auttamaan. 
Kiitos:)

Tällä kurssilla saat työkaluja, joiden avulla poistat esteitä, jotka jollakin tasolla estävät sinua onnistumasta ja saavuttamasta niitä asioita elämääsi, joita haluaisit. 

Työkalut toimivat on unelmasi vaikka unelmatyö, lisää vapaa-aikaa, unelmien kumppani, uusi koti tai harrastus, terveellinen ja hyvinvoiva keho, onnellisempi olotila tai esimerkiksi parempi taloudellinen tilanne.

Työkalujen avulla löydät tasapainon elämääsi ja suuntaat konkreettisen tekemisen onnistumiseen. Näin et käytä turhaa aikaa tai energiaa ulkopuolellasi oleviin asioihin. 

Mahdolliset haasteet tai ongelmat eivät enää kaada ja voit pudottaa painolastit harteiltasi. Pääset pois negatiivisuuden kehästä ja haasteiden verkosta.

Työkalujen avulla opit arvostamaan itseäsi ja rakastamaan itseäsi juuri sellaisena kuin olet. Kasvatat tyytyväisyyttä itseäsi ja elämääsi kohtaan. 

Uskallat olla onnellinen omana itsenäsi!

Uskallat päästää irti

Päästät irti niistä asioista, tilanteista ja ihmisistä, jotka estävät sinua onnistumasta ja pääsemästä eteenpäin. Päästät irti asioista tai tapahtumista, jotka estävät sinua nauttimasta elämästä tai estävät sinua vastaanottamasta niitä asioita elämääsi joita haluat. Sisäinen voimasi vahvistuu.

Hyväksyt itsesi 

Opit päästämään irti täydellisyyden tavoittelusta. Sinun ei tarvitse pitää yllä minkäänlaista roolia, vaan olet riittävä juuri sellaisena kuin olet. Sinun ei tarvitse miellyttää ketään ollaksesi hyväksyttävä, vaan voit katsoa rakkaudella omaa peilikuvaasi ja olla ylpeä itsestäsi juuri sellaisena kuin olet. Sisäinen voimasi vahvistuu.

Löydät oman rohkeutesi

Sinun ei tarvitse pelätä sanoa ääneen mitä mieltä olet asioista, vaan luotat itseesi. Uskallat tehdä

asioita, joista nautit ja joita haluat tehdä. Löydät oman sisäisen voimasi.  

Opit iloitsemaan muiden onnistumisista

Hyväksyt muut ihmiset sellaisina kuin he ovat. Annat jokaisen ihmisen olla oma itsensä ja näet sen rikkautena. Opit iloitsemaan oman onnistumisesi lisäksi myös muiden onnistumisesta, etkä koe sitä uhkana itsellesi. Olet vahvempi.

Mitä verkkokurssi sisältää?

1

Moduuli 1: Sisäinen voima

Ensimmäisessä moduulissa lähdet herättämään oman voimasi ruususen unesta. Työkalujen avulla huomaat mitkä ovat niitä asioita omassa elämässäsi, jotka estävät tai pienentävät sinua, vaikka et haluaisi. Saat työkaluja, joiden avulla poistat näitä edessäsi olevia esteitä ja opit rakastamaan ja arvostamaan itseäsi.

Työkalujen avulla pystyt tekemään muutoksia niihin asioihin, jotka estävät sinua olemasta tyytyväinen itseesi tai elämääsi. 


Sisältää 2 osiota.

2

Moduuli 2: Onnistumisen avaimet

Toisessa moduulissa saat avaimet, joiden avulla lähdet vahvistamaan omaa voimaasi ja poistamaan esteitä itsestäsi.

Ymmärrät oman merkityksesi onnistumisessa. Opit huomaamaan haasteiden ja karikoiden merkityksen omaan onnistumiseesi. Opit poistamaan esteitä oman onnistumisesi edestä. 


Sisältää 3 osiota. 

3

Moduuli 3: Onnistumisen varmistaminen - sisäisen voiman vahvistaminen

Tässä moduulissa saat työkaluja, joiden avulla poistat sellaisia rajoitteita itsestäsi, joita et tiedä vielä tässä hetkessä itsessäsi edes olevan.
Saat helppoja työkaluja, joiden avulla et huijaa itseäsi, vaan etenet päivä päivältä kohti tasapainoisempaa ja onnellisempaa olotilaa. 


Sisältää 4 osiota.

Hei, olen Virpi Silonsaari

Tiedän omasta kokemuksesta mitä vaikutuksia negatiivisuudella ja itsensä pienentämisellä on hyvinvointiin, puhumattakaan unelmiin.


Siinä hetkessä, kun on ajautunut ympärillä olevan negatiivisuuden verkkoon ja tuntee sen kaikessa raadollisuudessa omissa nahoissaan, saattaa uskotella itselleen asioita, jotka eivät todellisuudessa pidä lainkaan paikkaansa.


Omien ajatusten avulla kuitenkin vahvistata tätä valheellista uskomusta entisestään ja negatiivisuuden verkko kietoo itsensä yhä tiukemmin ympärille. Tuossa hetkessä omien tavoitteiden tai unelmien saavuttaminen on pelkkä kaukainen haave, jos sitäkään. Kierteestä irrottautuminen voi tuntua jopa mahdottomalta, mutta se on mahdollista.


Voit muuttaa tilanteen - voit vapauttaa sisäisen voimasi!

Mitä merkitystä sinulle olisi, jos ...

Vapautuisit sinua kuormittavista ajatuksista ja tunnetiloista? Entä jos luottaisit itseesi enemmän?


Mitä merkitystä sillä olisi, jos uskoisit itseesi ja onnistumiseesi? Olisiko elämäsi helpompaa?

Mitä vaikutusta ihmissuhteillesi olisi, jos pystyisit iloitsemaan aidosti toisen onnistumisesta tai menestyksestä?


Mikä merkitys omalle elämällesi olisi, jos rakastaisit itseäsi ja näkisit itsesi täydellisenä?


Helpottaisiko se elämääsi? Olisitko tyytyväisempi itseesi ja elämääsi? 


Mitä tapahtuisi, jos oppisit antamaan itsellesi anteeksi? Entä jos pystyisit antamaan anteeksi sinua loukanneille ihmisille?


Kevenisikö elämäsi? Putoaisiko kivi sydämeltäsi?

Minkälaista elämästäsi tulisi, jos pääsisit irti negatiisivuudesta? Entä jos osaisit suhtautua itseesi armollisemmin?


Näkisitkö enemmän positiivisia asioita itsessäsi ja elämässäsi?


Mitä vaikutuksia sillä olisi elämääsi, jos uskaltaisit seisoa sanojesi ja tekojesi takana, eikä sinun tarvitsisi pienentää itseäsi tai yrittää miellyttää ketään?


Helpottuisiko elämäsi? 


Haluatko estää itseäsi onnistumasta ja saavuttamasta asioita, joita oikeasti haluat?

 

Haluatko jäädä negatiivisuuden kierteeseen ja pyörimään haasteissa?


Vai haluatko jotakin muuta? 


Tuhannen taalan kysymyksiä, mutta et maksa tästä verkkokurssista edes murusta siitä. 


Oletko valmis vapauttamaan sisäisen vahvuutesi?


Vapauta sisäinen voimasi -verkkokurssi

97 € (sis. alv)


Voit valita useista maksutavoista itsellesi sopivimman.
Voit maksaa mobiililla (MobilePay, Pivo), pankkipainikkeilla, korttimaksuna (Visa, VisaElectron, MasterCard), 
OP-laskulla tai Jousto-luotolla.


Bonuksena kaupan päälle:

Anteeksiannon minikurssi (arvo 47 €)

Saat ilmaiseksi bonuksena Anteeksiannon minikurssivideon.

Minikurssi on yhden (1) tunnin mittainen video, jossa annan sinulle työkaluja ja vinkkejä anteeksiantoon. 


Minikurssi ei ole normaalisti myytävissä, saat sen nyt kaupan päälle ilmaiseksi.

14 päivän täysi rahat takaisin -tyytyväisyystakuu

Nyt kysynkin sinulta, kuinka arvokasta onnistuminen sekä omien tavoitteiden ja unelmien saavuttaminen olisi sinulle? Kaiken lisäksi annan sinulle 100 %:n tyytyväisyystakuun, joka kuuluu seuraavasti: Jos et ole tyytyväinen ostokseesi, lähetä minulle vain sähköpostia, niin palautan rahasi. Ei muuta. 

14 päivän


rahat takaisin -takuu


Usein kysytyt kysymykset

Mitä verkkokurssi maksaa?

Verkkokurssin hinta on 97€ (sis. alv). Kurssin voi maksaa kerralla, laskulla tai osissa. 

Mitä maksuvaihtoehtoja on?

Voit valita useista maksutavoista itsellesi sopivimman.
Voit maksaa mobiililla (MobilePay, Pivo), pankkipainikkeilla, korttimaksuna (Visa, VisaElectron, MasterCard), 
OP-laskulla tai Jousto-luotolla.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

Miten ilmoittaudut kurssille?

Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu maksamalla kurssin hinta verkkokaupassa.
Saat heti ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi linkin kurssialustalle, oman käyttäjätunnuksesi ja salasanan.
Salasana luodaan automaattisesti ja voit vaihtaa sen välittömästi ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä.

Miten etenet kurssilla?

Pääset kurssialustalle materiaalin pariin heti ilmoittautumisen jälkeen.
Voit edetä kurssilla itsenäisesti oman aikataulusi mukaan. Kurssimateriaali on käytössäsi niin kauan kuin haluat 24/7.

Mitä tarvitset, että voit tulla mukaan?

Tarvitset ainoastaan tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin sekä toimivan nettiyhteyden.
Toki tarvitset myös motivaatiota lähteä tekemään haluamiasi muutoksia nykytilanteeseen.

Et voi aloittaa heti, jäätkö jälkeen?

Materiaali on käytössäsi niin kauan kuin haluat, joten voit aloittaa silloin, kun se sopii sinulle parhaiten.
Voit myös palata materiaalin pariin milloin haluat.

Missä muodossa kurssimateriaali on?

Kurssimateriaali sisältää sekä kirjallista materiaalia, että videoita.
Bonusmateriaali on videona. Materiaali löytyy omien tunnustesi takaa kurssialustalta ja pääset sen pariin aina kun haluat. 

Missä kurssimateriaali on?

Kurssimateriaali löytyy omien tunnustesi takaa kurssialustalta osoitteessa https://kurssit.lupaustenportaat.fi
 
Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi ja salasanan voit luoda itse. Mikäli olet unohtanut sen, voit tilata uuden kohdasta "Unohditko salasanasi?"

Ongelmia verkkokaupassa?

Laita minulle viestiä sähköpostilla [email protected] niin vastaan sinulle mahdollisimman pian.

Jäikö jokin asia askarruttamaan?

Laita minulle viestiä sähköpostilla [email protected] niin vastaan sinulle mahdollisimman pian.

Lupausten Portaat / VS IDEA

>