fbpx

Haluatko ammattimaiset verkkosivut ilman turhia kustannuksia?

verkkokurssi ammattimaiset verkkokurssit vs idea

Puuttuuko yritykseltäsi verkkosivut? Haluaisitko päivittää nykyisiä sivujasi?

Olen toiminut yli 30 vuoden ajan erilaisissa myynnin ja markkinoinnin tehtävissä. Näiden vuosien aikana olen törmännyt usein siihen ettei monella varsinkaan pienyrittäjällä ei ole toimivia verkkosivuja.

Suurin este tähän on yleensä raha. Joko sivujen tekemiseen ei ole budjetoitu tarvittavaa rahasummaa tai verkkosivujen suunnittelu- ja toteutuskustannukset yllättävät suuruudellaan.  

Toisena esteenä on yleensä osaaminen. Verkkosivut haluttaisiin kyllä tehdä, mutta käytännössä se ei välttämättä olekaan niin helppoa kuin ajattelet. Loppujen lopuksi tarvitset siihen ulkopuolista apua ja se maksaa. 

Toisaalta kun teet sivustosi itse saatat olla ulkoasuun tyytymätön. Voi olla, ettei sivustosi ole lainkaan sen näköinen kuin haluaisit. Miten ihmeessä osaat tai ehdit tehdä haluamasi muutokset.

Kolmas este liittyykin juuri ajanhallintaan.  Aikasi ei yksinkertaisesti riitä tekemään muutoksia ja korjauksia. Kaikki aika menee ydinbisneksesi pyörittämiseen, ei sivustosi tekemiseen.  

Aikaa ei yksinkertaisesti jää paperitöiltä enää oman markkinoinnin suunnitteluun. Eikä ainakaan silloin, jos kaikki pitäisi opetella kantapään kautta. 

Eikä se haittaa, apua on tarjolla.

Jotta sinä säästäisit rahan lisäksi myös hermojasi, olen luonut avuksesi verkkokurssin, jonka avulla teet ammattimaiset verkkosivut helposti, nopeasti ja ennen kaikkea ilman turhia kustannuksia.

Saanko esitellä sinulle verkkokurssin, joka ratkaisee kaikki edellä mainitut 3 ongelmaa; rahan, osaamisen ja ajan.

Ammattimaiset verkkosivut ilman turhia kustannuksia -verkkokurssi

Tällä verkkokurssilla opastan sinua askel askeleelta tekemään ammattimaiset verkkosivut alusta alkaen, verkkotunnuksen ja webhotellin tilaamisesta lähtien valmiisiin verkkosivuihisi asti. Ja vielä senkin jälkeen...


Verkkosivujen tekoon löytyy monia erilaisia lisäosia ja teemoja, sekä maksullisina että maksuttomina. Tällä kurssilla käytät niistä ainoastaan maksuttomia.

Miksi hankkisit tämän verkkokurssin?

Varmaan jo tiedätkin, että tarvitset verkkosivut, jotta asiakkaasi löytävät sinut. Vai ajatteletko, että koska yritykselläsi on facebook- tai instagram-sivu, et tarvitse verkkosivuja?
 
Jos näin on, niin mieti hetki asiaa hieman tarkemmin.

Pystytkö vaikuttamaan somealustalle tehtäviin muutoksiin? Oletko ajatellut mitä tapahtuu tai mitä teet, jos tilisi jostain syystä suljettaisiin?

Pystytkö kertomaan asiakkaillesi kaikki haluamasi tiedot helposti ja selkeästi? Vai joutuuko asiakkaasi etsimään haluamiaan tietoja valtavasta määrästä informaatiota? Jaksaako asiakkaasi kahlata postauksiasi läpi löytääkseen haluamansa tiedon?

Verkkosivustosi on sinun omaa valtakuntaasi! Sinä pidät lankoja käsissäsi ja sinä päätät mitä tietoja sivustollesi laitat.

Omille verkkosivuillesi voit koota yhteen paikkaan kaiken haluamasi ja asiakkaasi tarvitseman tiedon. 

Verkkosivuiltasi asiakkaasi löytää hakemansa tiedon helposti, eikä joudu etsimään tarvitsemaansa tietoa somefiidisi viidakosta. Eikä kukaan edes jaksa etsiä kovinkaan pitkään. Vaihtoehtoja löytyy, joten klikkaus pois facesivultasi käy varsin helposti ja vaivattomasti.

Verkkosivut herättävät luottamusta. Vaikka itse suhtautuisit myönteisesti yritykseen, jolta löytyy ainoastaan sometili niin välttämättä kaikki eivät ajattele niin.

Tärkeintä on ajatella kuinka luotettavan kuvan annat itsestäsi ja omasta yritystoiminnastasi asiakkaillesi ja yhteistyökumppaneillesi.

Verkkosivujen tekeminen voi olla haasteellista ja saatat joutua miettimään avuksesi ulkopuolista tekijää. Se on ihan normaalia. Ulkopuolinen apu tarkoittaa myös sitä, että sinulle tulee ylimääräisiä kustannuksia. Voi olla, että kustannukset nousevat liian suuriksi varsinkin jos yritystoimintasi on pientä tai olet vasta aloittamassa yritystoimintaasi.

Saatat myös uhrata omaa aikaasi suhteettoman paljon, kun etsit ohjeita sivuston tekemiseen ja opettelet sivujen tekoa itse kantapään kautta. Siitä ei ole kyse ettei ohjeita löydy, kyse on siitä että löydät juuri itsellesi sellaiset ohjeet joita sinun on helppo seurata ja tuen, jolla varmistat onnistumisesi. 

Tämä verkkokurssi säästää rahan lisäksi myös hermojasi. Säästät myös aikaasi sillä annan sinulle  "askel askeleelta" -ohjeet, joita sinun on helppo seurata.

Et joudu opettelemaan kantapään kautta, vaan pääset helposti eteenpäin selkeiden ohjeiden avulla.

Verkkokurssin lopussa sinulla on ammattimaiset verkkosivut, joita voit jatkossa myös päivittää helposti itse.
Se tarkoittaa käytännössä lisää säästöä.

Luvassa on myös upeita etuja, kun tulet mukaan verkkokurssille.

Säästät rahaa!

Verkkokurssin avulla teet ammattimaiset verkkosivut, etkä joudu sijoittamaan sivustoosi tuhansia euroja.

Ainoa kustannuksesi on webhotelli + domain. Joten et joudu sijoittamaan verkkosivuihisi edes sataa euroa!!
Ja Joka kerta, kun muokkaat sivujasi tai päivität sivuillesi uutta materiaalia, säästät rahaa tekemällä sen itse.

Opit tekemään itse!

Verkkokurssin materiaalia seuraamalla osaat tehdä omat verkkosivusi itse. Saat ohjeet, jotka auttavat sinua etenemään askel askeleelta. 

Saat verkkosivuillesi ammattimaisen ilmeen ja tiedät miltä mikäkin tekemäsi muutos näyttää lukijalle. Voit tehdä juuri haluamasi näköiset sivut. Kun teet oman sivustosi alusta alkaen itse, opit samalla myös päivittämään sivujasi.

Helpot ja yksinkertaiset ohjeet!

Saat selkeät ohjeet, joiden avulla etenet askel askeleelta alusta alkaen aina valmiisiin verkkosivuihin asti.

Sinun ei tarvitse tietää mitään esimerkiksi domaineista, webhotelleista, vimpaimista, teemoista, lisäosista tai optimoinnista, sillä autan sinua koko matkan.


Upeita etuja!

Verkkokurssin materiaalin lisäksi saat upeita etuja.

Verkkokurssin sisältö;

1

Moduuli 1: Ensimmäiset askeleet

Ensimmäisenä lähdet suunnittelemaan sivustosi sisältöä. Saat tärkeitä askelmerkkejä sivustosi sisällön suunnitteluun ja ulkoasuun ensi metreiltä alkaen. Saat selkeät ohjeet siihen, mitä sinun kannattaa ottaa huomioon jo sivustosi suunnitteluvaiheessa.  

Varaat haluamasi domainin sekä valitset tarvitsemasi webhotellin. Asennat WordPress- sovelluksen verkkosivuillesi ja lisäät haluamasi sähköpostitilit sivuillesi.


Bonuksista löydät lisämateriaalia sisällön suunnitteluun sekä ulkoasuun. 

Sinun ei tarvitse tietää näistä mitään ennakkoon, sillä autan sinua koko matkan.

2

Moduuli 2: Ulkoasun muokkaus

Toisessa moduulissa  asennat sivuillesi teeman ja lähdet muokkaamaan sivujesi ulkoasua.

Lisäät sivullesi palkit, haluamasi valikot sekä laskeutumissivun. Opit samalla miten voit muuttaa tai päivittää näitä milloin haluat.

Sinun ei tarvitse tietää näistä mitään ennakkoon, sillä autan sinua koko matkan.

3

Moduuli 3: Sisällön lisääminen sivustollesi

Kolmannessa moduulissa lisäät sivuillesi sisältöä, kuten esimerkiksi logot, kuvat, tekstit ja linkit.

Muokkaat tekstien fontteja, tekstikokoja sekä otsikoita. Valitset myös sivustolle haluamasi värityksen.

Opit lisäämään sivuillesi tietoja tai opit päivittämään sivuillasi olevaa tietoa. 


Bonuksista löydät lisämateriaalia sisällön suunnitteluun, kuten esimerkiksi logon tekemiseen, kuvien käsittelyyn sekä optimointiin samalla kun teet sivujasi. 


Sinun ei tarvitse tietää näistä mitään ennakkoon, sillä autan sinua koko matkan.

Hei, olen Virpi Silonsaari

Tiedän miten vaikeaa on saada aika riittämään kaikkeen siihen, mitä pitäisi työpäivän aikana saada tehdyksi.  Asiakkaiden palvelu myymälässä, hoitolassa tai vaikka toimistolla vie aikaa. Voi olla, ettei ehdi kunnolla hoitamaan edes normaaleja yrittäjän paperihommia. 


Kun kiireeseen tai ajanpuutteeseen lisätään vielä käsistä karkaavat kustannukset ja oman ydinosaamisen ulkopuolella olevan asian tekeminen, voi sormi mennä helposti suuhun. Voi olla, että siinä kaikessa jättää koko homman tekemättä.


Kaikkea ei tarvitse osata itse. Sinä osaat oman bisneksesi ja minä omani. 
Nyt minulla on mahdollisuus auttaa sinua markkinoinnissasi. Käsissäsi on pääsy verkkokurssilleni ja henkilökohtaiseen tukeeni, joka ratkaisee monta yrittäjän ongelmaa.


14 päivän 100 %:n täysi rahat takaisin - tyytyväisyystakuu 

Saat 14 päivän täyden rahat takaisin -tyytyväisyystakuun.


Mikäli jostain syystä et ole tyytyväinen, niin palautan kaikki rahasi.


Sinulla ei ole mitään riskiä - otan kaiken riskin puolestasi.

Ammattimaiset verkkosivut ilman turhia kustannuksia- verkkokurssi
147€
(sis. alv)

Materiaaliin pääset heti ja aineisto on käytettävissäsi niin kauan kuin tarvitset!
Kaikki päivitykset ja lisämateriaalit tulevat automaattisesti käyttöösi.

Voit valita useista maksutavoista itsellesi sopivimman.
Voit maksaa mobiililla (MobilePay, Pivo), pankkipainikkeilla, korttimaksuna (Visa, VisaElectron, MasterCard),
OP-laskulla tai Jousto-luotolla.

 Tiedän miltä tuntuu, kun jää yksin ostamansa verkkokurssin jälkeen ...

kattely-sovinnon-merkkinä

Käytännön tekemisen hetkellä moni asia askarruttaa hyvistä ohjeista huolimatta. Voi olla, että jäät jumiin johonkin kohtaan etkä pääse eteenpäin.

Nyt et jää ohjeiden kanssa yksin! Voit lähettää minulle sähköpostia niin autan sinua ja pääset jälleen eteenpäin.


Eikä siinä vielä kaikki!

Bonusmateriaali 
SEO-optimointi
(arvo 47€)

Hakukoneoptimointi eli SEO tarkoittaa sivujesi optimointia siten, että sivustosi löydetään helpommin. Hakukoneoptimoinnin tavoitteena on parantaa sivustosi löydettävyys ja näkyvyys hakukoneiden ilmaisissa hakutuloksissa.

bonusmateriaali
uudelleenohjaus
(arvo 47€)

 Myös sinä olet todennäköisesti törmännyt virheilmoitukseen siitä, ettei hakemaasi sivua enää löydy. Voit rakentaa halutessasi kokonaan uudet verkkosivut ja ohjata liikenteen vanhasta osoitteesta uudelle sivustollesi tai ohjata liikennettä toiselta sivulta uudelle sivulle. 

bonusmateriaali
tarkistuslista
(arvo 97€)

Saat 7 kohdan tarkistuslistan verkkosivustosi sisältöön ja ulkoasuun. Tarkistuslistan avulla teet sivustostasi kiinnostavamman.

bonusmateriaali
suunnittele markkintointimateriaalia
ja logosi
(arvo 200 - 1.000€ ->)

Näytän sinulle videolla kuinka suunnittelet yrityksellesi logon ja miten teet erilaisia markkinointimateriaaleja. Opit tekemään erilaista materiaalia nopeasti eri markkinointikanaviin ja itsellesi yrityksesi toimintaan. 

Sinun ei tarvitse maksaa ulkopuoliselle tekijälle suunnittelusta tai materiaalien tekemisestä, sillä voit tehdä sen itse helposti ja nopeasti. Tekemiseen et tarvitse viikon pituisia koulutuksia tai rahallisia panostuksia, vaan pääset alkuun nopeasti. Jos kuitenkin ulkoistaa palvelun, niin autan sinua mielelläni. 

bonusmateriaali
Blogi ja SEo-optimointi
(arvo 97 €)

Kuudes bonus on video, jossa näytän sinulle miten helposti voit aloittaa oman blogin omilla verkkosivullasi. Voit aloittaa kirjoittamisen heti. Samalla näytän miten optimoit sivusi hakukoneita varten samalla kun kirjoitat tekstiä.

Opit käyttämään SEO-optimointityökalua, joka on ILMAINEN, helppo ja mikä parasta, auttaa sinua koko ajan tehdessäsi sivujasi tai kirjoittaessasi blogitekstiäsi.

Ammattimaiset verkkosivut ilman turhia kustannuksia- verkkokurssi

147€ (sis. alv)


Materiaaliin pääset heti ja aineisto on käytettävissäsi niin kauan kuin tarvitset!
Kaikki päivitykset ja lisämateriaalit tulevat automaattisesti käyttöösi.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä verkkokurssi maksaa?

Verkkokurssi maksaa 147 €. Maksu sisältää alv:n 24 %.

Mitä kustannuksia verkkosivujen tekemisestä tulee?

Verkkosivuilla käytetään maksuttomia lisäosia ja teemoja.

Ainoa kustannus verkkokurssin lisäksi on webhotelli + domain- paketti (kurssilla käytetty esimerkki hinta 19.9.2021 / - 50%:n alennus ensimmäinen vuosi eli 41,40€ + alv 24%)

Miten voit maksaa verkkokurssin?

Voit valita useista maksutavoista itsellesi sopivimman.
Voit maksaa mobiililla (MobilePay, Pivo), pankkipainikkeilla, korttimaksuna (Visa, VisaElectron, MasterCard), 
OP-laskulla tai Jousto-luotolla.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

Miten ilmoittaudut verkkokurssille?

Ilmoittaudu verkkokurssille maksamalla verkkokurssin hinta verkkokaupassa.

Saat heti maksusi jälkeen sähköpostivahvistuksen, jossa on salasanasi sekä käyttäjätunnuksesi kurssialustalle.

Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi ja salasana luodaan automaattisesti. Voit vaihtaa salasanan ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä.

Pääset aloittamaan heti.

Miten etenet kurssilla?

Pääset kurssialustalle heti ilmoittautumisen jälkeen.

Voit edetä kurssilla itsenäisesti oman aikataulusi mukaan. Voit palata materiaalin pariin milloin haluat. Materiaali on käytössäsi niin kauan kuin haluat.

Et voi aloittaa heti, jäätkö jälkeen?

Materiaalit ovat käytössäsi niin kauan kuin haluat.

Voit edetä itsenäisesti oman aikataulusi mukaan. Kurssisisältöön tulevat päivitykset ja mahdolliset lisämateriaalit ovat automaattisesti käytössäsi.

Kuinka kauan sivujen rakentamiseen menee?

Voit tehdä sivusi muutamassa tunnissa tai päivässä, mutta siihen voi mennä myös kauemmin.  

Aika riippuu kokonaan siitä, minkälaiset sivut haluat ja kuinka paljon haluat sivuillesi sisältöä. Kun opit lisäämään sivuillesi materiaalia, käy se koko ajan helpommaksi ja nopeammaksi.

Jos tekstit ja kuvat ovat sinulla jo valmiina, niiden siirtäminen sivuille käy nopeasti.

Jos vasta mietit sisältöä, vie  tekeminen hieman enemmän aikaa. 

On kuitenkin hyvä huomioida se, ettei valmista tai täydellistä lopputulosta tule koskaan. Voit aina parantaa sivujasi myöhemmin. 

Mitä tarvitset, että voit osallistua kurssille?

Tarvitset ainoastaan tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin sekä toimivan nettiyhteyden. 

Toki tarvitset myös motivaatiota lähteä tekemään verkkosivujasi tai sinulla on esimerkiksi lähipiirissäsi henkilö, joka tekee sivut puolestasi antamieni ohjeiden avulla. 

Mistä löydät kurssimateriaalin?

Materiaali löytyy kurssialustalta osoitteesta https://kurssit.lupaustenportaat.fi
Kirjaudu omalla käyttäjätunnuksellasi (sähköposti) ja salasanallasi. 

Salasanasi luodaan automaattisesti ja voit vaihtaa sen heti kirjautumisesi jälkeen.

Missä muodossa materiaali on?

Kurssimateriaalia on kirjallisessa muodossa tekstinä, kuvina sekä videona. 

Kaikki aineisto löytyy yhdestä ja samasta paikasta oman käyttäjätunnuksen ja salasanan takaa.

Milloin pääset materiaaliin?

Pääset kurssimateriaalin pariin heti maksusi jälkeen.

Saat sähköpostiisi kuitin lisäksi myös käyttäjätunnuksen ja salasanan kurssialustalle. 

Salasana luodaan automaattisesti ja voit muuttaa sen ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä.

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi. 

Unohditko salasanan tai käyttäjätunnuksen?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Salasanan voit vaihtaa  "Unohditko salasanasi" - kohdasta.

Miten saat bonukset?

Kaikki bonukset ovat odottamassa sinua jo kurssialustalla.

Pääset hyödyntämään niitä heti ilmoittautumisesi jälkeen. 

Mitä tarkoittaa tuki?

Et ole materiaalin kanssa yksin, sillä olen tukenasi kuukauden ajan. Voit ottaa minuun yhteyttä ja autan sinua.

Kuinka kauan materiaali on käytössäsi?

Verkkokurssin materiaali on käytössäsi niin kauan kuin haluat.

Kaikki materiaaliin tulevat päivitykset ja lisämateriaalit ovat myös käytössäsi automaattisesti.

Ongelmia verkkokaupassa / muuta kysyttävää?

Lähetä viestiä tästä, niin olen sinuun yhteydessä.

VS IDEA / Lupausten Portaat

>