Lupausten Portaat auttaa sinua elämään tyytyväistä ja onnellista elämää.

Ihana lupaus, eikö vain?

Jokainen meistä haluaa elää onnellista ja tyytyväistä elämään. Usein kuitenkin se voi olla vaikeaa.

Silloin kun haasteet kasautuvat omaan elämään, on vaikea olla tyytyväinen itseensä. Luottamus itseensä joutuu koetukselle ja samalla oma hyvinvointi, toiveet ja tarpeet jäävät taustalle.

Onnistuminen ei kuitenkaan ole rakettitiedettä, eikä vaadi erikoisosaamista, vaikka se siltä usein tuntuu. Onnistuminen vaatii ainoastaan tiettyjen asioiden tekemistä omassa arjessa joka päivä. Se voi kuulostaa vaikealta ja usein teemme siitä juuri sellaista.

Eteneminen on vaikeaa, mikäli käytössämme olevat toimintamallit ja työkalut eivät toimi, ovat vaikeita viedä omaan arkeen tai vievät turhaan aikaa ja energiaa.

Se tekee onnistumisesta joskus jopa mahdotonta.

Onnistumisen juju on yksinkertaisissa ja helpoissa työkaluissa. Ne ovat avain onnistumiseen. Sitä on joskus vaikea uskoa.

Vaikeus tulee siitä, ettemme näe näiden pienten ja yksinkertaisten asioiden merkitystä lopputulokseen. Ja mikäli emme näe sitä, emme luota niiden toimivuuteen. Se johtaa siihen, että unohdamme yksinkertaiset asiat ja etsimme muita keinoja onnistuaksemme. Tekemällä näin kuljemme ainoastaan väärään suuntaan.

Lupausten Portailla löydät ne työkalut, joiden avulla saavutat pysyviä tuloksia.

Tavoitteena on antaa sinulle yksinkertaiset toimintamallit, jotta eteneminen on helppoa ja motivaatio säilyy.

Voit päästää irti jatkuvasta yrittämisestä, sinnittelystä ja pakonomaisesta tarpeesta saavuttaa jotakin tai tehdä jotakin. Näin löydät rentouden elämääsi ja lempeyden itseäsi kohtaan. Voit edetä tyytyväisenä ja rauhallisena luottaen siihen, että elämä kantaa ja sinä onnistut.

Kun saat onnistumisen rattaat pyörimään, alkavat palaset loksahtamaan paikoilleen. Ja haluamasi muutos on enää ajan kysymys.

Olet lämpimästi tervetullut Lupausten Portaille!

Olen iloinen siitä, että olet täällä juuri nyt. Annan sinulle onnistumiseen tarvitsemasi työkalut ja konkreettiset askelmerkit. 

Voit lähettää minulle viestiä info(at)lupaustenportaat.fi kun tarvitset apua tai lisätietoja.

Autan sinua mielelläni.

Aloita matkasi lataamalla maksuton alkukartoitus tästä.

Sinä olet ❤️ ja ansaitset vain kaikkein parasta.

Rakkaudella
Virpi

Henkilökohtainen mentorisi ja valmentajasi