painonhallinta on tärkeä osa hyvinvointia

Mitä tekemistä painonhallinnalla on hyvinvointiin?

Jos painonhallinta takkuaa, on sillä iso merkitys hyvinvointiin. Hyvinvointi koostuu monesta osatekijästä. Kun kaikki osatekijät ovat tasapainossa, sujuu arkesi leppoisemmissa merkeissä. 

Mikäli painonhallinta on itselle kamppailulaji, tietää kaikki ne pettymysten tunteet, jotka kumpuavat toimimattomista kokeiluista.

Lukuisat laihdutuskuurit eivät välttämättä ole tuoneet pysyviä muutoksia. Ne ovat saattaneet tuoda yhden uuden tavan arkeen, nimittäin jatkuvan jojoilun. 

Mikään ei ole sen masentavampaa kuin painonnousu kun tavoittelee painonpudotusta. Eikä mikään ole sen masentavampaa kuin kilojen palaaminen takaisin jopa korkojen kera silloin kun tavoittelee pysymistä saavutetussa painossa.

Molemmilla on iso merkitys hyvinvointiin.

Entä jos omat tavoitteet tuntuvat menevän aina vaan kauemmaksi? Entä jos kaikista tekemistä toimenpiteistä huolimatta ei pääse eteenpäin? Mitä jos painonhallinta on pelkkää taistelua?

Hyvinvointi on saattanut kääntyä päälaelleen.

Ota käyttöösi 10 vinkkiä painonhallintaan

Älä taistele tuulimyllyjä vastaan, vaan ota käyttöösi 10 vinkkiä. Vinkkien avulla painonhallinnasta tulee helpompaa. Pääset lukemaan vinkit HETI. Samalla lisään sinut viikkokirjeeni tilaajaksi. Viikkokirje on maksuton ja voit perua sen milloin tahansa. Viikkokirjeissä jaan vinkkejä ja työkaluja onnistumiseen.

Marketing by