Jouluarvonnan säännöt

1. Arvonnan järjestäjä

  • Lupausten Portaat / VS IDEA
  • Y-tunnus 1766015-2

2. Osallistumisaika

Osallistumisaika ilmoitetaan ko. arvonnan yhteydessä.

3. Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistutaan ohjeiden mukaan ilmoittamalla sähköpostiosoite ja vastaamalla KYLLÄ tai EI yhteen kysymykseen.

4. Arvonnan suorittaminen ja voittajan julkistaminen

Voittaja arvotaan kaikkien arvontaan osallistuneiden joukosta. Osallistumisajan päättyminen ilmoitetaan aina arvonnan yhteydessä.

Arvonta suoritetaan tämän jälkeen 2 päivän kuluessa ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Lisäksi voittajien etunimet julkaistaan 23.12.2022 lähetettävässä sähköpostiviestissä.

Kaikki osallistujiin ja voittajaan liittyvä viestintä tuhotaan 1 kk aikana, kun voittaja on tavoitettu ja palkinto on toimitettu hänelle. Arvonta suoritetaan satunnaisotannalla Lupausten Portaiden / VS IDEA´n toimistolla, ellei arvontajulkaisussa toisin mainita.

5. Arvontapalkinto

Arvontapalkinto ilmoitetaan arvontajulkaisun yhteydessä.

Palkinto on käytettävä henkilökohtaisesti eikä sitä voi vaihtaa rahaksi. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 7 päivässä arvonnan suorittamisen jälkeen, arvotaan uusi voittaja.

Arvontapalkinnon lunastaminen ei vaadi maksua eikä luottokorttitietojen tai pankkitunnusten käyttöä.

6. Arvonnan järjestäjän vastuu

Lupausten Portaat / VS IDEA rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena olevaan palkintoon.

7. Sääntöjen muuttaminen

Lupausten Portaat / VS IDEA pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin arvonnan toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan arvontajulkaisun yhteydessä.

8. Arvonnan julkisuus

Arvontaan osallistumalla osallistujat myöntävät palkinnon voittaessaan arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista hänen etunimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Voittajan etunimi voidaan jakaa julkisesti Lupausten Portaiden / VS IDEA´n sosiaalisen median kanavissa.

9. Tietojenkäsittelyperiaatteet

Lupausten Portaiden / VS IDEA´n tietosuojaselosteisiin ja rekistereihin voit tutustua tällä sivulla http://lupaustenportaat.fi/tietosuoja-ja-rekisteriote/

Lupausten Portaat / VS IDEA
Virpi Silonsaari

Klikkaa tästä Jouluarvontaan!